İdrar testim pozitif kan negatif

Bu sabah ilk idrarla test yaptım pozitif öğlen kan verdim akşam aldım negatif çıktı hamilelik varmı yokmu anlayamadım bu durumu yaşayanlar varmı

Test bozuk olabilir kan testi kesin sonuç verir regli döneminden sonra mı yaptın önce mi

Kan değeriniz kaç çıktı ? Testte bozuk olabilir silik çıktıysa ikkinci çizgi

İkinci çizgi böyle çıktı kan değerini söylemedi negatif dedi sadece

Yok 1 hafta var daha günüme ya ben Mayıs’ta ölü doğum yaptım sonrasında adet döngüm hamile kalmadan önceki gibi aynı tarihlerde devam etti ben normalde çok yoğun adet olurum 6 gün sürer ağustosta olmam gereken tarihten 1 hafta önce oldum 2 gün oldum kesildi bugünde test yaptım sabah ilk idrarla pozitif çıktı kan verdim negatif

1 hafta daha bekleyip testi yeniden yaptır idrar testleri yanıltıcı olabiliyor kesin sonuç için kan ver yine

E nabizdan kan değerini gorebiliyorsun

Kan değerin nedir

Valla canim 1 hafta bekle adetin gecikirse yap benim alerjim tutmustu ama once gebelik varmi bakalim ona gore ilac verelim dedi negatif cikti 10 gun sonra pozitif oldu hamileyim yani 10 gun once negatif 10 gun sonra 89 la ogrendimmm bekle sende

Bekleyeyim 1 hafta daha bakalım ama insanın modunu deiştiriyo ya

Olsaydi kanda kesin cikardi gebelik testi bozuk olabilir

Ama yinede 3 4 gun bkle adet olursan zaten yoktur

Erken gebelik testi yap bide onlar daha etkili

Benimde bildigim kanda önce cikar sonra idrarda çıkar idrarda cikan kanda hayli hayli cikardi kafam karısti​:blush:

Valla ya allak bullak oldum bendeee

1 Beğeni

Canım merhaba sonucun neydi acaba aynı durumu bende yaşıyorum

Betan kaç canım soylemediler mi