İdrar pozitif kan negatif

Kızlar merhaba adetime 3 gün kala tam 6 tane test yaptım hepsi erken gebelik testi ve hepsi pozitif çıktı asla kuruma çizgisi değil çünkü hepsi 1/2 dakika içinde çıktı fakat kan testim negatif böyle bir durum yaşayan oldu mu 6 testte nasıl böyle çıkabilir aklım almıyor

Kanda henüz görülmemiş ola bilir bir hafta daha bekle tekrar ver istersen benimde aslında varmış ama kanda çıkmadı 4 haftalıkken kanda 84 beta çıktı biraz daha bekle derim bence umudunu yitirme :smiling_face:

Kana idrardan cok daha once gecer aslinda belki de testler hatalidir ya da kuruduktan sonra çıkmıştır

Adetin geçtikten sonra yapılması gerekir normalde o testlerin hepsinin çünkü hormonların tam olarak etkilenmez ve gebeliğin ilk belirtileri adet gibi göründüğü için testler yanlış gösterebilir adetin 6 7 gün geciktikten sonra yap testi pozitif çıkarsa kan verirsin canım

Kan kesin sonuc verir. Test kitleri adetten önce yapıldıgında hormonlarında etkisiyle yalnıs cıkabiliyor. Test kitini adetiniz geçtikten bir müddet sonra yapsanız daha iyi olur

Çok teşekkür ederim umut oldun bana pazar günü gecikirsem kana gidicem tekrardan :slight_smile:

1 Beğeni