İdrar kültürü bakteri üreme

Kizlar bikac gun once tahlil vermiştim hepsi sorunlu idrar y. Enfeksiyon yuksek baya ve kültürde bakteri uremesi cikti 36+4 olduk kasiklarmda kac gündür cok agri var dayanılmaz ayni zamanda bibrekte tas var stent takili o enf. Yapiyo bana artti su an acaba bugun doguma alalim derler mi normal dogum nasıl yapicam bilmiyorum idrar uaparken o kadar şiddetli agrim varki ağlıyorum artik dua edin hayırlısı olsun hakkımızda aylardir neler yaşadım

Öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım 🫶🏻 Hekiminizin enfeksiyon için bir müdahalede bulunmuş olması gerekiyor diye düşünüyorum. Gebeliğim ilk dönemlerinde 2-3 ay geçmek bilmeyen şiddetli idrar yolu enfeksiyonum mevcuttu ve hekimim buna hiçbir müdahalede bulunmuyordu. Hekimimi değiştirdim, iyi ki değiştirmişim. 20-25 günde tamamen geçti enfeksiyon. Enfeksiyonu geçiren hekimim geçmek bilmeyen enfeksiyonlarda kültürün üreme yapmasının iyi bir şey olduğunu söylemişti. Verdikleri standart enfeksiyon ilaçları bazı bakterilere etki etmiyormuş. Üreme olursa bakteriye göre farklı bir ilaçla müdahale ediyoruz demişti. Umarım bir an önce çözülür probleminiz, çok geçmiş olsun :cherry_blossom: