Hamilelikte idrar enfeksiyonu gecirdiniz mi ilac verdi doktor hic kullanan oldumu
Hepimizde oluyor ve hepimizde doktorun yazdığı ilacı kullandık çünkü başka türlü geçmiyor
Evet canım buradaki bütün anneler aynı dertten yakindik bu gebeliğin bir getirisi tek kullanımlık olan tozumu yazdı sana?
Oldu canım hepimiz bunu yaşıyoruz hatta benim enfeksiyon dan dolayı kanamam falan oldu antibiyotik falan kullandım serum falan yedim hatta doktorun verdiği ilaç düzenli kullan canım bol bol su iç de at vücudun dan çok geçmiş olsun
bende de oldu malesf doktor tek kullanımlık toz ilaç verdi ama yinede tekrarlıyor ister istemez bol bol su içmek laızm
Ben 29 haftalık gebeyim 2 kere falan idrar testi yapılmıştı 5. 6. Aylarda falan ama bende bir şey çıkmadı son aylarda da olur mu enfeksiyon peki hangi aylarda sık görülüyor
Tesekkur ederim bu ikisini verdi
Canım ben de 31 haftalık oldum ben ilk aylarda yaşadım sonra ki idrar testlerim temiz çıktı olup devam edenler de var olup böyle atlatan da diye biliyorum açıkçası temizliğe dikkat ediyorum bı de bol bol çok fazla su tüketimi yapıyorum ben varsa da atmak için biran önce biz hamilelerin en büyük sorunu bu zatwn ya hemen hemen hepimiz oluyoruz malesef
Anladım kısa zamanda gecer umarım
Bende kullanıyor um