İdrar 1+ protein negatif acil yardım

Kızlar selam bu sonuç ne anlama geliyor bilginiz var mı kontrolüm yarın çok kafama taktım şuanda gebelik zehirlenmesi mi bu sonuç acaba mide bulantısı tansiyon vs yok yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba canım! Bu test sonucunda idrarında “1+” düzeyinde protein tespit edilmiş görünüyor. Normalde idrarda protein olmaması beklenir, ancak bazen az miktarda protein çıkabilir ve bu her zaman gebelik zehirlenmesi (preeklampsi) anlamına gelmez. Gebelikte idrarda düşük düzeyde protein tespit edilmesi, tansiyon yüksekliği, baş ağrısı, mide bulantısı gibi ek belirtiler olmadan tek başına gebelik zehirlenmesi demek değildir.

Preeklampsi riskini belirlemek için tansiyonunu takip etmek, diğer belirtileri gözlemlemek ve doktorunla düzenli kontrollerini yapmak önemli. Doktorun yarın bu sonucu değerlendirerek daha net bilgi verecektir. Şimdilik kendini rahat tutmaya çalış, başka bir belirti olmadığı için hemen endişelenmene gerek yok. Umarım her şey yolunda çıkar, geçmiş olsun! :two_hearts:

Selamlar bugün doktora gittim protein tespit edilmiş fakat enfeksiyondan kaynaklı dedi doktor korkulacak bir şey yok dedi ellerde ayaklarda şişme tansiyon vs yok bende ilaç yazdı onları kullanmaya başlıyacağım

Benimde aynı şekilde çıkmıştı enfeksiyon vardı gece içilen tozu yazdılar sadece mühim bişi yoktu