İç dudak böyümesimi yoksa…

Merhaba arkadaşlar 17haftalık hamileyim bu gün vajinal iç dudakta böyüme hiss etdim dışa çıkmış gibi böyle durumla karşılaşan oldumu hiç kötü bi hastalık olur diye çok korkuyorum

1 Beğeni

Evet dısa cıkıyor gıbı benimde Sankı genıslıyor ve yumusadı ama ben 31. Haftadayım normal diye dusunuyorum kendımı

1 Beğeni

Enfeksiyon ve ya mantar olduğu zaman da büyüme oluyor.Bende mesela öyleydi rahim ağzında da şişkinlik ve kızarıklık vardı,doktorum fitil yazdı enfeksiyon çıkmıştı geçti gitdi

@FidanUğur az önce duş aldığımda fark etdim çok korktum sanki bi et parçası gibi ama bana hiç bi rahatzılık vermiyor

@FidanUğur enfeksyona ya da mantar varsa bebeğime bir zarar verirmi

Evet zarari ola bilir doktoruna gorunmelisin

Geciktirirseniz zarar vere bilir belkide,kesin bilmiyorum ama :pray:t4:

Zamaninda tedavi olursan bisey olmaz Endiselenme. Su an ilk gebeligin cok endiselisin. Herseyden nem kaparsin. Merak etme bisey olmaz allahin izniyle. Tedavini ol ama. Bebegin amniyon SIvisi kotu enfeksiyonlari Almiyo duvar gibi mucize. Yani korkma. Ebeme ayni soruyu iletmistim O demisti.

1 Beğeni

Pardon ama vajinanın icindenmi çıktı ?o şişkinlik. Eger oyleyse bendede olmuştu . Ben hic bişey yapmadım. Tabi bende bu ne ya demiştim. Ama şükür kotu bi yanıt olmadı.

1 Beğeni

Çok çok nadir de olsa ödem başlangıcı olabilir sıradaki randevunuz ne zaman doktora göstermekte fayda var :innocent:

1 Beğeni