İç bacak ağrısı

Kızlar iç bacakta pelviklere doğru aşırı ağrım oluyor yürüyemiyorum doğru düzgün sizce neden olur 20+3 den yazıyorum

1 Beğeni

bende de oluyordu bebek büyüdüğü için

2 Beğeni

Bende öyle düşündüm ama iç bacak ne alaka diye düşündüm

2 Beğeni

Dinlenince geçiyor mu arkadaşım

1 Beğeni

Bende de aynı durum var ya 17+3 haftalık ama afedersiniz özel bölgem ve bacaklarımin birleştigi yerde aşırı bı ağrı var yürümekte zorlanıyorum

1 Beğeni

Ay evet bende öyleyim ya anlamadım ki neden böyle oluyor sanki böyle bacağımı v şeklinde açmışım da saatlerce öyle kalmışım gibi​:pleading_face:

1 Beğeni

Yok canım geçmiyor ya

1 Beğeni

Dinlendikten sonra geçmesini bekliyorum ama uzandigim yerden dönerken bile acı çekiyorum randevu aldım doktordan iki gün sonra kontrole gideceğim bi bakalım inşallah sıkıntılı bir durum değildir

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım banada haber eder misin nedenmis ben yeni gittim doktora kontrolüm vardı bidaha gitmiyim

1 Beğeni

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun :cherry_blossom:tabi ki canım kontrolden sonra nedenini öğrenip sana da haber ederim

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım yumuşak masaj iyi gelir mi

2 Beğeni

Canım bugün kontrole gittim iç bacak ağrısı normal dedi magnezyum eksikliği olabilir vitamin verdi benim onun haricinde kasıklarım ve karnimda agridigi için baya kötü oluyordum ama dediğim gibi bacak ağrısından dolayı bebekte veya vücutta herhangi bir sıkıntı yok dedi çok şükür​:blush: inşallah kisa zamanda ağrılarımiz geçer​:tulip:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım :kissing_heart:

1 Beğeni

Rica ederim :kissing_heart:

1 Beğeni