İbb destek başvurusu

İbb destek başvurusu yapan varmı aranızda sigortalı olsanda olmasanda yardım ediliyor mu

Ben yaptım ama reddedildi benimki. Belediyede bir tanıdığıma sordum neden reddedildi diye. Oturduğunuz semt yüzünden olabilir dedi

Eğer mantık chp belediyesi olup olmaması ise bence değil çünkü k.cekmecede oturuyorum. Belediye chp belediyesi ama benimkide reddedildi tanıdıgım yok soramiyorum. Ama sacma yani sadece ihtiyaci olup alamayana dagitilsa ok. Ama öle yapmiyolar ki youtuber lara influenser lara neden yolladılar bu paketleri.? Onlar kadar kazanmiyoruz sonucta. Ki benim fikrimce zaten bebesinin esyasini alamayacak ona bakamayacak kadar magdur olan bireyler durumlarini duzeltene kadar yapmasin cocuk filan… cunku sadece bebek dogum destegi ile buyumuyo cocuk dedigin bi ton masrafla beraber geliyo

Ya öyle tabi amaç ihtiyaçtan degil bende duydum bi çok yerden red oldugunu onun için sordum ama nie red olsun hani illa para kazanmiyan insanlara mı ufak destek veriyor anlamsdım

Onlara tanıtım amaçlı gönderiyorlar galiba reklam yapmaları için

Galiba gösteriş olsun die

Evet bakın biz bunları yapıyoruz boş durmuyoruz gibisinden

Edevlet uzerinden yapsana bu islemi bacım gitmene gerek yokki edebvletten artık kendimiz vukuatlı nüfus kayıt örnegi bile alabiliyoruz

Yok, genel olarak orada gelir düzeyi iyi kişiler yaşıyorsa o zaman vermeyebiliyorlar denildi bana. Biz de aile olacak inanılmaz güzel planaklardw yaşamıyoruz mesela, gelirle gider arasında artan çok fazla para kalmıyor ama adres yüzünden olabilir dediler

E reklam yapiliyosa hemde onlar ustunden ozaman herkese veeilmeli mantıken… cunku icraatlarini tv lerde kendileri de reklam yapiyo yani

Butun sehir icin mi gecerli

İstanbul Olarak geçen heryer

Kesin senin girdigin veriler onaya layıktır Onay verirse borçlu olacaklar :rofl::rofl::rofl: bize gelmeyen sana gelsin insaallah Valla okadar vergi veriyoruz ihtiyac halinde gorduk depremde selde magdur olanlara çadırı bile parayla sattılar onları gördüm göreli domuzdan bir tüy çekmek kardır kafasına girdim elimde olsa verdigim vergileri geri isticem​:sunglasses: sözde ihtiyac halinde hazinede para olmasi icin vergi aliniyo icraata gelince ihtiyac halinde devlet bile kazıklama derdine giriyo ben devletten daha mı zenginim :rofl: İstanbul sınırı icinde olan tum gebeşler başvursun valla duyanlar duymayanlara soylesin. Ben doktor kontrolunde bekleme salonunda bile milleti basvurun diye şaapıyodum :rofl::rofl:

Bende akp belediyesinde oturuyorum bana da direk red verildi. Hemde ihtiyaç kapsamına girmemize rağmen. Bundan sonra cehapeye alkış bile yok ki İmamoğlu na vermiştik oyumuzu.

Parti kapsamında değil de orada yaşayanların ortalaması olarak alıyorlar sanırım. Bana açıklama olarak bunu dediler yani

Sanmıyorum ya İstanbul’da genele bakılmaz bence çok karma ve çarpık kentleşme var. Bu konu bir kere daha konuşuldu üzerine araba ev olana bile verilmiş. Bizim üstümüze hicbirsey yok hatta 70 bin kart borcu vardı eşimin ozaman ona rağmen red verildi. Vallahi hakkımı helal etmiyorum bu siyasetçilere. Hepsi iktidara gelene kadar.

Ben de tam olarak neye dayanarak verdiklerini anlamadım. Biz iki kişi çalışıyoruz evde ama benim maaşım direkt kiraya gidiyor. Geçim olarak ortalama sayılırız yani ama onların denklemleri çok farklı sanırım

Ben çok üzüldüm şahsen çıkmamasına. Çünkü herşey dünya para. Neden evi arabası olana çıkıyor da bizim gibi gerçek ihtiyaç sahibine verilmiyor. Bizim kendi belediyenin ufak bir kutusu varmış ona başvuracağım ama o koşulsuz şartsız veriliyormuş. Ümraniye belediyesi bizimki.

Ben Çorum da yasiyorum büyük sehir nasıl bilmem fakat direk İBB yerine ilçede iseniz yaşadığınız ilçenin belediyesine başvurmanız gerekiyor Ankara dan örnek vereyim mesela Ankara Keçiören de yasiyordirek Ankara büyükşehir belediyesi değil Keçiören belediyesine başvuru yapmanız lazım zaten belediyenin sitesi vardır ordan bakailirsiniz ve her belediyenin farklı şartları oluyor Çorum’da 0-9 aylık olması gerek ve bebeğin kimliği isteniyor bu yüzden ben başvuru için doğumu bekliyorum

Ben de Ümraniyede yaşıyorum