Emziren anneler için almıştım hala kullanıyorum cidden faydaısnı gördüm hem enerji veriyor hem süt artırma özelliği var fakat aklıma bişey takıldı d vitamini veriyorum kızıma şuan 3 aylık ve bu içtiğim vitamindede d vitamini varmış sizce fazla olmazmı? Kafam bu konuda karıştı bilgisi olan yazabilir mi
Süt artirma ozelligi var demissin canim benim sutum cok cok az gercekten etkisi oldu mu kullanayim Anne caylarini pek onermiyorlar sute gecip gecmedigi kanitlanmamis imom kullanaym memnunsan
Kullan cnm Bnmde içmediğim şey kalmadı rezeneden tut kimyon anne çayı pek bana yaramadı. Ama bu vitamin etkisi çok faydalı oldu hem sütümm arttı hemde enerji verdi bana
Tamam canim sağol
Sağlık ocağında bebemle beraber bana da d vitamini damla verdiler kullan diye. Ben kullanmadım ben de ı mom latte kullanıyom. İçeriğinde d vitamini var. Bence fazla olmaz. Kışın güneş görmediğimiz için d vitaminimiz düşüyor
Bide hepsi bebeğe geçemez ilaki bizim vücutta alıyor d vitaminini. Bendr sağlık ocağındakini bi süre kullandım sonra ocean d3 geçtim o daha iyi tavsiye ederim normalde 3 damla verilirken ben bazen 3 bazen 2 veriyorum oda vitamin ilacını içtim için