Kızlar adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım kaset test dediklerinden. Negatif çıktı. Henüz çok erken olduğunu biliyorum ama yine de içimde bir huzursuzluk var biraz dertlesmek istiyorum… Geleceğe yönelik vs de çocuk olduktan sonraki süreçte yetersiz kalirsam gibi endiselerim oluyor… Siz ne düşünüyorsunuz
Daha yolun çok başındasın böyle düşünme hwr anne bebeğine yeter aradaki bağ çok kuvvetli
Yani sana söyliceğim tek şey bu kadar erken o testleri yapmaya başlarsan gereksiz stres olursun, adetin 3/4 gün gecikmeden test yapma , endişeye gelince o bütün anne ve anne adaylarında var kadınların hepsine otomatik olarak yüklü zaten hep yetemeyeceğimizi düşünürüz , ama doğduktan sonra da en iyisi olduğumuzı
Ben o kadar çok şey yaşadım ki yıllarca çocuğa hasret kaldım. Çocuğun olmuyor vs gibi baskılara uğradım kimyasal gebelik geçirdim. Ve hep tüp bebek ile anne olabilecgimi duydum doktorlardan nasip olmayınca olmuyor. Bıraktım ve düşünmeyi araştırmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım umursamadım bebek için test vs yapmadım nasıl olsa adet gormuyorum diye sonra göğüs cevresindeki rengin farklı olduğunu anladım ve ozaman dedim ki evet bende bı farklılık var test yaptım çıktı gene inanmadım dedim yok kan verdim ki değer 2000 üstündeydi dedim yok ya sanmıyorum bebeğin kalbini duydum dedim evet gerçekten hamileyim bunları sabırla bekledim ama