Kızlar merhabalar tekrardan geçen ayın 3ünde adetim bitti sabahına rahim filmi çektirdim şuan adetime 5 gün var normalde adet ağrım olur 10 gün önceden şuan yok bide göğüslerim ağrırdı o da ağrımıyor başım çok dönüyor bir kez bayıldım bide ateşim çıkıyor yumurtalıklarımda bıçak gibi sancılar oluyor sizce gebe olma ihtimalim varmı yoksa hsg adet gecikmesi yapar mı beni aydınlatırsanız çok sevinirim bacılarım
Hamilelik olabilir canım adet gecikmesi yapıyo mu bilmiyorum çünkü ben rahim filminden sonra adet olmadan hamile kaldım bende bel ağrısı çok oluyordu bulaşık yıkarken yemek yaparken falan ben yorgunluktan oluyo sanmıştım hamileymişim meğer inşallah senin de vardır
Bende çok yorgunluk çekiyorum ama bilmiyorum duanıza beni de katın teşekkür ederim şimdiden
Ben hsg sonrasi 20 gun adet gecikmesi yaşadim biçak gibi saplantilarim oldugu gun iki uç gun gecince adet olmuştum ama insllh sizin gebelik olsun hayırlısıyla
İnşallah ya çok istiyorum ama ümitenmek de istemiyorum çok gecikme yapıyor galiba bende de olur kesin
İnşallah vardır canım ben 25 gün içinde hamile olduğumu öğrenmişim şimdi hesapladım da rabbim gönlüne göre versin inşallah
sizinle daha önce de konuşmuştuk o zaman da çok dua etmiştim size
Teşekkür ederim Allah razı olsun şuan gelmişim acile başım çok döndüğü için beta istedi bekliyorum inşallah vardır o tatlı heyecanı bende tadarım
Peki rahim filminden kaç gün sonra adet gecikmesi yaşadınız
Rahim filminden sonra adet olmadım ki 20 kasımda film çekildim 15 aralıkta verdiğim kanda hamile olduğumu öğrendim
İnşallah vardır mutlu haberi bizimle, de, paylaşırsınız
Maalesef yokmuş o kadar üzüldüm ki
Çok sevindim sizin adınıza
Hayırlısı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda nasip ederfilmden sonra 3 ay önemli diyorlar genelde Allah’tan ümit kesilmez rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Sağolsun Allah razı olsun inşallah dedim adet olsam gidecem yine aşı tedavisi yapsınlar aşı tedavisinde tuttu ama düşük yaptım şuan sıkıntım yok çok şükür dedim en azından hem film çekmişim hemde aşı olsam belki tutar bu sefer
Rabbim gönlünü yormadan hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benim Rabbim tez vakiitte kucağını doldursun
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın