Hobilerimiz

Merhaba hanımlar hobileriniz neler :tropical_drink:

golden girls television GIF

2 Beğeni

Şu aralar tek hobim var uyumak :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Kitap okumak en büyük hobim. Punch yapıyordum bir ara, tekrar başlamayı düşünüyorum. Mandala çok seviyorum. Yürüyüş yapmayı çok seviyorum ama şu an elime geçmiyor pek çocuklardan :grin:

Senin hobilerin neler ?

2 Beğeni

Güzel söz yazmak, deneme yazmak, sohbet etmek, sokak hayvanlarını sevmek :heart_eyes: Tarih öğrenmek ve müzik dinlemek…

1 Beğeni

Bende amigurumi oyuncaklar yapıyordum baya yapıp sattım hatta ana bu aralar herkes pahalı demeye başladı yada ipi ben alayım el emeği alma diyen oldu örmüyorum uzun zamandır malatyadayım ben depremden sonra kağıt ipten çantalar örmeye başladım arada punch yaptım kızımla bana kazak örüyorum arada kafa dağıtmak için kitapda okurum :smiling_face:

1 Beğeni

Uyumak :face_in_clouds:

Bendensin :smiley:

1 Beğeni

En büyük hobim sanat (bişeyler hazırlamak) ve resim çizmek,makyözlük yapmayı da çok severim

Kitap okuyup kahve içmek tabi artık hayal hobi gibi :grinning:

1 Beğeni

Kitap okumak müzik dinlemek yağmurlu havada yürüyüş yapmak

1 Beğeni

Kulaklığı takıp saatlerce yurumek,kitap okumak, yabanci dizi izlemek, orgu ormek ve yeni tarifler denemek.

Kahve icip kitap okumak Yağmurlu havada evde netflix izlemek Tek başıma alışverişe çıkmak

Ama 3 aydir hiçbirini yapamıyorum :sob::sob::sob::sob:

Bende son 4 yıldır :grinning::grinning::grinning:

Ben dikiş kursuna başladım yeni hobim bu olacak bi aksilik çıkmazsa :rofl:

3 Beğeni

Bana elbise diker misin ? :grin::grin::grin:

1 Beğeni

Amigurumi kurslarıda çok zevkli bir dönem gitmiştim ama sıkıldım bıraktım

1 Beğeni

Ben sana elbise alayım :rofl:

1 Beğeni

Dikersen hatırası daha derin olur :wink::grin: