Hissetmiyorum

20 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum ya da anlamıyorum doktora gitmem gerekiyor mu normal mi Hareketlerini yeni hissetmeye başlamıştım bu arada 1 hafta oluyordur belki

3 Likes

Uzandığınızda falan hiç hissetmediniz mi ? Bu konu önemli bir konu panik yaptırmak istemem ama sessiz bir yere geçip uzanıp tatlı bir şeyler yiyip denediniz mi

2 Likes

Daha yeni hissetmeye başladıysanız çok normal her gün çok yoğun bir şekilde hissetmemeniz , bu haftalarda daha belli belirsiz olur tekmeleri, gücü ancak yetiyor annesi panik yapmayın :blush:

5 Likes

Korkmana endişe etmene gerek yok arkadaşım içini ferah tut bebekler zaten uzun bi zaman büyümek için saatlerce uyuyolar ve daha elleri minicik olduğu için kuvvetli vurmadığı sürece çok hissedemezsin ben 20. Haftamda detaylıya girdim doktorun diyo bak şurana vurdu bak tekme atıyor ama ben hiç birini hissetmiyordum ve hamilelikte 28. Haftadan sonra uyku düzeni oturduğu için 28. Haftaya kadar bazen aşırı bazen az hareketlilik görebilirsiniz endişelenmeyin lütfen

5 Likes

Daha haftanız çok küçük olduğu için sürekli hissetmemeniz normal. Zaten bebekler de sürekli hareket etmiyorlar anne karnında, genelde uyuyorlar :blush:

3 Likes

Tekmelerini gözlemleyin hergün,not edin​:blush: @Nis

1 Like

5 saat önce yazmışsın hissedebildin mi kuzuyu :smiling_face:

3 Likes

Bence normal canım ileriki haftalarda bile görülebiliyor bu durum bizzat yaşadıö büyük ihtimal oynamıştır farkına varamamıssındır :blush:

2 Likes

Çok şükür sert bı yumrukla beni kendime getirdi :joy:

5 Likes

Çok teşekkür ederim ya çok tatlısınız ilk gebelik böyle oluyor herhalde hiç pimpirikli bı insan da değilim ama :people_hugging::person_shrugging:

3 Likes

Çok normal arkadaşım senin bebiş uyuyordur. Sen hareket ettikçe senin amniyon sıvısı bebeğe ninni gibi geliyormuş sen gece uyuyunca uyanır. Uyuyacak da büyüyecek annesi korkma :innocent:

2 Likes

Sen bir de doĝdunda gör ilk ateşinde aklını yitiriyorsun :grin: yani ben öyleydim :rofl:

1 Like

Ben böyyle konuşuyorum ama sen bi de beni gör iki gün nadir hissettim :joy::joy:doktora gidicektik üçüncü gün çok hareketlendi vazgeçtim :joy:

2 Likes

Günleri günlerini tutmuyor ya :joy::hatched_chick:

3 Likes

Ahh annelik :joy::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Like