Hipp mama kullananlar

Yenidoğan hipp mama kullanan varmı içinde baloncuklar oluyor gaz yapanlar oldumu

Merhaba ben kullanıyorum. siz büyük ihtimalle biberonu çalkalıyorsunuz baloncuk ondan oluyordur. Önce su ekleyin sonra mama sonra da çay kaşığıyla yavaşça karıştırın. Biberon sallayınca baloncuk yapıyor. Ama kaşıkla karıştırınca baloncuk olmuyor

Bende kaşıkla karıştırıyorum ama anlamadm Aptamil kullanıyordm böyle olmuyordu

Benim de baloncuk oluyordu kaşıkla yaptığımdan beri olmuyor. Başka mama kullanmadım bilmiyorum aptamili. Arkadaşım kullanıyordu bebesine baya gaz yapmıştı aptamil

Daha dikkatli olayım ozaman bende Aptamil kullanıyordum çok sık acıkıyordu bebem sütüm bi artsaydı

Artar inşallah stresten uzak durun ben de aynı durumdayım valla her şeyi deniyorum sütüm artsın diye

Çok iyi vardı ne oldu bilmiyorm bianda kesildi tahin helva rezene herşeyi deniyorum ama bakalm

Stres mi yaptınız. Ben de eşimle tartıştım kesildi birden şimdi anca biraz biraz geliyor. Stresten uzak durun çok etkiliyor

Hipp kollanıyorum bende kaşıkla karıştırıyorum ilk başladımda gaz yaptı sonradan her şey normale döndü çok güzel kilo aldırıyor çok memnunum değiştirmeyin derim

İki gündür gazdan uyumadı bebeğim panik yaptım bende aslnda doyurucu çok acıkmıyor hıp içince ama canı yanıyor akşamları özellikle

Hipi ben yeni doğduğundan beri kullanıyorum bebeğim belli bı süre kuvezde kaldı ve emziremedim mecbur mama verdiler hip doyurucu kilo da guzel aldiriyo ama gaz ve kabızlık yapıyor benim bebeğim kolik Aptamil de denedim o çok doyurucu olmadı bide diğer mamalara göre şeker çok fazla sma confert kullanıyorum gaz yapmayan mama olarak geçiyo şuan bu kullandığım mamadan memnunum