Hikayemi anlatıyorum

:cherry_blossom:Mrb kizlar şuan yeni kendime geldim evet hani en son 40+2 haftalık hamileydim ve 2 santim açılma vardı sonra tekrar hastaneye gitim ertesi gün 40+3 olduk ve hastanede bebeğimi neseteye verdiler sancım yoktu ve hala acilmam 2 santim vardı bebeğin suyu gitikce azalmişti ama doğum bir türlü gerçekleşmedi acilmam olmuyordu saat akşam 7 de gittik sabah 4 gibi sonra beni eve göndereceklerdi tekrar sabah 10 gel dedi bakalım acilmam olurmu diye ve tam eve gidecektik benim şekerimi ölçütler şekerim 190 çıktı ve bana derhal yatirmamiz gerek dedi tamam işlemleri kabul etik ve yatışim yapıldı sonra doğum haneye gönderdiler üstümü çıkarıp beni neseteye verdiler sabaha kadar o nesete de kaldım geberdim giden gelen afedersiniz sabaha kadar Altan muayene Etiler giden gelen sonra bir ip vardı benim vijinama katılar rahim yumuşasin diye dediler tekrar gelip baktılar hala ne sancı var ne açılma ya insan sonu sancı verir ya onu bile vermediler orda iki öç kişi gözlerimin önünde doğum yaptı ben korktum :joy: ve sabah saat 10 gibi başka bir doktor geldi derhal bunu sezeryana alacaz dedi ve beni sezeryana aldılar spnal anestez verdiler belden aşağı ben hayatımda ameliyat olmadım olmamıştım ve bu sezeryan beni çok etkiledi ben herşeyi hissediyordum beni parcaladiklarini hisetim ordaki​:pleading_face: hemşire hiç hisetmesin dedi sadece parmakları dokunduğunu hissedeceksin dedi sonra :pensive:ameliyatan çıktıktan sonra çok şükür bebeğimi kucağıma aldım sağ Salim sağlıklı :palms_up_together: aldım​:heart: herşeyi unutum derken zaten iki gün hastanede kalıyorsunuz ve anestezin etkisi bitikten sonra benim başıma ve belime kollarıma vurdu 4 gündür bu acıyı çekiyorum sürekli ağlıyorum beni hastaneye kaldırıyorlar serom veriyorlar belden aşağı sezeryan olduğum için etkisi başıma ve buynuma vurmuştu resmen haraket edemiyordum bebeğime bile iyi bakamıyordum sonra dün biraz baş arısı etkisi biti ama şimdi belim çok ağrıyor yürüyemiyorum bugün 6 günüm oldu doğum yapalı ama bebeğimi gördükçe herşeyi unutuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağ Salim kucağıniza alsın bebişlerinizi :palms_up_together::heart:sizlerden dua bekliyorum arkadaşlar gerçekten hala kendime gelemedim eyer sizinde mümkün olmadıkça belden aşağı sezeryan olmayın komple yatirsinlar sizi evet herşey buraya kadar anlata bildim rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah :palms_up_together:

4 Beğeni

Saglikla büyütün insallah. Bol bol yürüyün nescafe icin narkozu atamamissiniz belliki. Bunun sizde travma olmasina musade etmeyin. Bebeginizle saglikla kavustunjz onemli olan o . Bol bol öpün bebisi

2 Beğeni

Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah. Doktorum tüp Bebek olduğu için sezaryen doğum önerdi bana da. Bende bebeğimin ilk anını görmek için spinal anestezi istiyordum ama sizin paylaşımınizi gördükten sonra korkmadım degil

1 Beğeni

Öncelikle lahusaligın hayırlı olsun canım ama ilk hafta öyledir sezeryan benimde bu ikinci olacak Allah’ın izniyle :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah cümlemizin inşallah hep öpüyorum evet onun etkisi ben hayatımda böyle bir şey görmedim :pensive:

1 Beğeni

Amin inşallah cümlemizin inşallah korkma her insan bir değil belki beni çok etiketledi belki inşallah sende farklı olur canım :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım evet belki ben çok panik yaptım ondan da ola bilir inşallah sağ Salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız :palms_up_together::cherry_blossom:

Sezaryan gerçekten zor ilkte mecburi baydilar beni ama bunda naparlar bilmiyorum gerçekten keserken hissediliyor mu ya​:pleading_face:

1 Beğeni

Gözünüz aydın bu arada güle güle büyütün

1 Beğeni

Hayirli olsun onemli olan bebegin ve senin sağlığın inşallah sende biran önce toparlarsin

1 Beğeni

Vallah canım korkutmak istemem ama ben hisetim herkes bir değil belki sen hisetmesin​:slightly_frowning_face:

Teşekkür ederim canım amin inşallah :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım aynen öyle önemli olan bebeğimin iyi olması inşallah bir an önce iyleşirim​:palms_up_together:

1 Beğeni

Eltim iki ay evveli ameliyat oldu oda hissetmiş Allah yardımcımız olsun ne diyelim :woman_shrugging:t2::confused:

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım 4 gün önce ben de sezeryan oldum ,sana tavsiyem sade Nescafe ile yoğun Bitter çikolata kullan aşırı su ve hoşaf tüket baştan vücudun bı ödem yapicak ama 1 haftada narkozu tamamen atıyorsun

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım amin inşallah cümlemizin inşallah evet acı kahve içiyorum su içiyorum ama fayda etmiyor basım patlayacak ya :pensive::pensive:

Çok şükür bunca şeye rağmen bebeğini sağ salim eline almışsın Rabbim şifa versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Çok şükür evet aldım bugün biraz daha iyiyim sadece dikişlerim ağrıyor oda geçer inşallah zamanla ben normal doğum çok istiyordum ama kısmet olmadı hayırlısı buymuş demeki rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah :palms_up_together::heart:

Saglikla ,huzurla buyutun kuzuyu insallah. Kahve için bol bol cok iyi geliyor

1 Beğeni