Kızlar hiç yumurta yiyemiyorum , sorun yaşar mıyım ?? Lütfen yardımmm
Farklı şekilde yemeyi deneseniz
Mesela ? Baharatlayıp falan denedim ama maalesef. Peynirli sütle falan omlet denedim fena kokuyor canım çıktı resmen yiyemedim
Gebelikten önce yumurtasız sofraya oturmazdım. Salçalı, soğanlı, kaşarlı, sucuklu, çeşit çeşit yapar yerdim. Hatta bazen geceleri bile yerdim. Ama gebelikten beridir. Dolapta görünce bile öğüresim geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum… Yoğurt kefir ayran bunları tüketiyorum onun yerine
İlk aylarda isen normal ama sonradan iştahın çeker inşallah
Ben 4 5 ay yumurta yiyemedim bırak yemeyi eve almadım markette yanından hızla geçtim anca şu 2 aydır yiyebiliyorum
Darısı başıma
Çok teşekkür ederim kızlar bende şuan öyleyim markette dolapta hiçbiryerde görmeye dayanamıyorum. Ama peynir kaşar yoğurt kefir vb. Şeyleri yiyebiliyorum şükürler olsun 11+5 teyim umarım düzelirde yiyebilirim
Çok teşekkür ederm canım çok haklısın
11+5 teyim şuan ilk bir ay yiyebildim ama sonra kesildi işte mahvoldum
Ben de haşlanmış yumurtayı asla yiyemiyordum, tavaya da kendim kırarsam yiyemiyordum eşim kırınca yiyordum cinsti biraz doktoruma söylemiştim 5.aydan sonra her şeyi yersin boşver demişti hiç takmamıştı
Ben 7 senedir haşlanmış yumırta yemiyorum kızımdam sonra midem bulandı o gün bugün yiyemedim 3e hamileyim ikinciden kalma hasarla devam kırıp yiyorum
Bende sevmiyorum ama baharat katarak veya melemen yaparak biberli yumurta vs yapap tüketmeye çalışıyorum
9ay boyunca yiyemiyen ben
Haşlanmış yumurtayı yağla denedinmi? @Gigi
Yok denemedim nasıl yapıyoruz
Yumurtayı haşladıktan sonra.tereyağı ile ez öyle dene güzel oluyor belki beğenirsin
Ben çok şükür tiksinmedim hiç sadece kızımın alerjisi olduğu iicn ondan gizli yiyorum