Hiç yumurta yiyemiyorum

Kızlar hiç yumurta yiyemiyorum , sorun yaşar mıyım ?? Lütfen yardımmm

2 Beğeni

Farklı şekilde yemeyi deneseniz

2 Beğeni

Mesela ? Baharatlayıp falan denedim ama maalesef. Peynirli sütle falan omlet denedim fena kokuyor canım çıktı resmen yiyemedim​:frowning:

1 Beğeni

Gebelikten önce yumurtasız sofraya oturmazdım. Salçalı, soğanlı, kaşarlı, sucuklu, çeşit çeşit yapar yerdim. Hatta bazen geceleri bile yerdim. Ama gebelikten beridir. Dolapta görünce bile öğüresim geliyor. :nauseated_face: Nasıl olacak bilmiyorum… Yoğurt kefir ayran bunları tüketiyorum onun yerine

1 Beğeni

İlk aylarda isen normal ama sonradan iştahın çeker inşallah

1 Beğeni

Ben 4 5 ay yumurta yiyemedim bırak yemeyi eve almadım markette yanından hızla geçtim anca şu 2 aydır yiyebiliyorum

1 Beğeni

Darısı başıma

Çok teşekkür ederim kızlar bende şuan öyleyim markette dolapta hiçbiryerde görmeye dayanamıyorum. Ama peynir kaşar yoğurt kefir vb. Şeyleri yiyebiliyorum şükürler olsun 11+5 teyim umarım düzelirde yiyebilirim :roll_eyes:

Çok teşekkür ederm canım çok haklısın :palms_up_together:t3::cherry_blossom:

11+5 teyim şuan ilk bir ay yiyebildim ama sonra kesildi işte mahvoldum :disappointed:

1 Beğeni

Ben de haşlanmış yumurtayı asla yiyemiyordum, tavaya da kendim kırarsam yiyemiyordum eşim kırınca yiyordum cinsti biraz​:rofl: doktoruma söylemiştim 5.aydan sonra her şeyi yersin boşver demişti hiç takmamıştı:rofl:

2 Beğeni

Ben 7 senedir haşlanmış yumırta yemiyorum kızımdam sonra midem bulandı o gün bugün yiyemedim 3e hamileyim ikinciden kalma hasarla devam kırıp yiyorum

1 Beğeni

Bende sevmiyorum ama baharat katarak veya melemen yaparak biberli yumurta vs yapap tüketmeye çalışıyorum

1 Beğeni

9ay boyunca yiyemiyen ben​:woozy_face:

2 Beğeni

Haşlanmış yumurtayı yağla denedinmi? @Gigi

1 Beğeni

Yok denemedim :disappointed: nasıl yapıyoruz

1 Beğeni

Yumurtayı haşladıktan sonra.tereyağı ile ez öyle dene güzel oluyor belki beğenirsin

1 Beğeni

Ben çok şükür tiksinmedim hiç sadece kızımın alerjisi olduğu iicn ondan gizli yiyorum