Arkadaşlar hamşle olmadan önce 58 kiloyum şu an 17 haftadayım hala kilom aynı doktor bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yok dedi normal mi sizce kilo almamam
Daha erken ilerleyen haftalarda illaki alırsın başta kilo almaman senin için iyi hamileliğini az kiloyla bitirirsin bende 36.haftamdayım hiç kilo almadım bir kilo da vermişim benim durumum biraz farklı gebelik şekerim olduğu için diyet yapıyorum yoksa alırdım
Bende aynı kilo almadım
Benım de oyleydı 62 ıle hamıle kaldım . Suan dogmuma 24 gun var 67 ıla 68 cıvarı ıkı rakamın ortasında gıt gel yapiyom
Gayet normal bence bebek iyiyse sen alma daha iyi ben 23.haftaya kadar -2 kilo ile geldim 23le 28 arası 4 kilo aldım şuan 33+6 dayım toplam 5 kilo aldım bebeğim geçen hafta 2073gr 43 cm di hersyi normal senin kilo alman ona yaramaz önemli olan onun alması…sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
İnşallah çok teşekkür ederim işte cevremizdeki salaklar susmuyor kilo almadın bebek küçük olur falan filan
Ben ilk hamileliğimde 25 ikincide 23 kilo aldım büyük oğlan 3420 küçük oğlan 3200 doğdu… kiloyla alakası olsaydı 5 kilo çocuklar doğurmam gerekirdi
Ne alakası var canım olculuyo her ay gayette aliyolar sen bakma onlara bebeğini düşün kilo alsan ne olacak doğumdan sonrada veremiyosun diye laf edecekler ne yapsan yaranamazsin
36+0 ım ve +5 kilo aldım sadece onu da bu son aylarda aldım…Bebisin de kilosu falan gayet iyi, bebeği besleyen damarlarla alakali bir durum bu az yersiniz ama hepsi bebeğe gider, çok yersiniz size kilo olarak döner bilemezsiniz
Kilonun bebekle alakası yok 20 kg alsanda 5 kg alsan da aşağı yukarı aynı kiloda bebeğin olacak gerisi sana yük ben de 6 kg aldım kaldı 3 haftam inş
Bebeğin gelisimi iyise bir sorun yok fikrimce ben kilo bile vermiştim hastalandığım icin. 20 nci haftadan sonrs az az kilo aldim. Hatta 24 mu 26 mi hatırlamıyorum ama eski kıyafetlerimi giyiyordum. Sonrasinda maşallah hepimiz ii kilo aldik
Ben ilk iki ay 3 kilo vermiştim. Şuan 37. Haftadayim sonradan kilo almaya başladım. Bebeğimin gelişiminde bir sıkıntı olmadı.
Nasil yaptiniz cok iyi
bu konuyu ben de merak ediyordum 17. hafta dolmak üzere, bir kilo anca aldım sanırım, şu ana kadar pek almadığım için geri kalan süreçte de öyle devam eder inşallah diye umuyorum
Canim bende bilmiyom . Oyle herseye de dikkat etmedim .Ne buldusam yedimAma benim mide bulantım vardi. Doguma gitmeden tam 70 geliyordum . Dogumdan ciktim eve geldim 66 kg . Sonra 4 gunde 59 kadar dusmusum suan 12 gunluk bir tatli kizim var o 3.700 bende 60 kg
Bende 17.haftamdayım hamileliğimin başından beri 8 kilo verdim gebelik şekerim var diye diyetteyim doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi kilo vermende çok iyi olmuş dedi