Hiç açılmam yok rahimimde yamuk suni sancı verecekler hiç açılması olmadan suni sancı alanlar kaç saate açılmanız oldu kaç saate doğurdunuz
19 saat sürdü ama 15 saat suni sancı verdiler bu 15 saatin 15 inde çok sancı hissetmiyorsun ilk serum bittiğinde çok hafif kasilmalarim vardı çok birşey hissetmiyordum 2. Serumdan sonra artmaya başladı yani 19 saat deyince gözün korkmasin o 19 saati full ağrıyla gecirmiyorsun bide ben fazla hareket etmedim akilsizlik yaptım ebelerden sürekli izin isteyip hareket edersen açılman daha hızlı oluyor
Burdaki ebelere bi şey diyemiyorum ki sürekli azarlıyor personel kadın geldi bi şey demeyin yoksa size bakmazlar dedi çok acımasızlar
Ay Allah kolaylık versin o zaman benim ebelerim çok iyiydi tuvaletim gelince biraz da yürümek istiyorum diyordum izin veriyorlardi.
Sağolun herkeste merhamet olmuyor işte
Böyleleri şikayet etmek gerek cimere fln terbiyesizler bizler onlara muhtacız bilemiyoruz sağlıkçı değiliz ama onlar azarlayip gönderiyor
Ben iki gün suni sancı aldım acilmam olmadı 1,5 cm de kalmıştı sezeryan oldum kuzenimle günlerimiz aynıydı beraber yatış yaptık sabah 7’de ilacı koydular akşam 8 gibi doğdu onunla beraber bir kadın daha vardı kuzenimden 1 saat öncede o doğum yapmiştı
Bizde damar yoluyla değil de rahimden koymuşlardi
Merak etmeyin sizden gezinmenizi istiycekler zaten sürekli yatanlara pek iyi bakmiyolar genelde sağ olsunlar benim ebelerim çok iyiydiler devlette yaptım ama özel hastahane gibiydi refakatçi olarak eşim beklemişti hatta
Ankara’da da öyle o şekilde. Gerçekten Allah içlerine merhamet versin huylarına gidip gülerek konuşsan bile davranışları bambaşka boyut almış. Bende bugün Ankara şehir hastanesi acildeydim. Yapılan muamele çok rahatsız etti, cimere yazdım. Bence bu hastaneler hakkında personeller hakkında artık bir inceleme yapılmalı. Başını almış gidiyor çok yazık.
Benin de kendi sancım hiç yoktu sadece suni sancı ile doğurdum endişe etme Allah bir sekilde yardım ediyor o an gelince
Merhaba doğum yaptınız mı acaba
Siz onlari azarlayin onlara o fırsatı vermeyin kimse orda babasinin hayrina çalışmıyor ters tepki verdikleri dakika hem siz onlari bastırın bana böyle davranma hakkınız yoktur sizi şikayet ederiz rahatsızsaniz bu mesleği yapmicaksiniz bu sizin göreviniz gibisinden sert bir şekilde emin bir şekilde konuşun bakın nasıl kuzu gibi oluyorlar kaç defa bana ters davrananlar yüksek sesle bu şekilde azarladim asıl utandilar bu arada daha yaşım 19 herşey özgüven bakar arkadaşlar kendinizi ezdirmeyin onlara
Ordan çıkıp özele gittim her alttan muayene ettiklerinde bebeğimi geri itmişler zaten kordonu boynuna dolanmış kakasını yapmış yani kıl payı kurtulduk bebeğimle özelde acil sezeryana aldılar bebeğim 6 gün yoğun bakımda kaldı çıkardım şimdi Rabbim o ebeyede aynısını yaşatsın
İmza atıp çıktım özele gittim iyikide öyle yaptım bebeğim az kalsın ölüyodu o pislikler yüzünden
Çok şükür gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah bu kadın doğumcuların gerçekten yatacak yerleri yok yani Allah’a havale edin eminim adalet yerini bulur
Teşekkür ederim öyle yaptım zaten
Ayni şeyi kürtaj olurken yaptım daha hatta diyorlar ölürsen biz sorumlu değiliz