Hibiskus tüketimi

afrikanın_gelini54
#Maksat muhabbet

Arkadaşlar hamilelikte hibiskus içilir mi ?

1 Beğeni

Bu nedir arkadaşım

1 Beğeni

Ebegümeci de diyorlar hibiskus şerbeti yaptım biraz içtim ama sonradan içilir mi içilmez mı bilemedim araştırdım ilk 3 ay onerilmiyormus sonrası içinde Dr . Önerisiyle kullanın diyordu acaba içen var mı doktora soran vs

2 Beğeni

Ben hiç içmiyorum arkadaşım nar cicegide diyorlar adına ramazan serbetine renk veriyor onun içinde de var ama bilmiyorum ne desem yalan ama ben hiç içmedim sık sık yapıyorum evdekiler içiyor ama ben şekerine bile eşime baktiriyorum

2 Beğeni

Tadı çok güzel. İlk 3 ay önerilmez evet ama 3 aydan sonra herhangi bir risk yoksa günde 1 çay bardağı içilebilir

2 Beğeni

13 haftadan once içmeyin bencede sonrasinda bile tüketimine dikat edin fazla içmeyin

Icemedim zaten kötü geldi tadi :slight_smile:

1 Beğeni

Hibüsküs zaten genelde zayiflamak için cogunluk tüketilen bir bitki çayidir diye biliyorum en iyisini yapmişsin canim bende hiç sevmem onun tadini​:smiley::smiley:

Bircok adi var o bitkinin gebelikte tüketilir mi bilmiyorum ama bi doktorun paylaşıminda görmüştüm hibiskus icin doğal dogum kontrol ilaci gebelik dusunenler kullanmasin diyordu

2 Beğeni

Hibiskus gebelikte önerilmez normalde bitki çayi olduğu için ama annem küçük kız kardeşimle hamileyken canı hibiskus çayı çekiyordu .bilmeden sürekli demleyip veriyordum.hicbisi olmadı

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sparkles:

1 Beğeni

Teşekkürler :cherry_blossom: