Heyecanlımıyızzzz

Merhaba annişler ya bu heycenı napıcaz haftalar sanki geçmiyor geçincede ne ara diyoruz kimin kaç haftası kaldı

7 Beğeni

Hep öyle istiyoruz işler hep yolunda gitsin ama herzaman öyle olmuyor özelliklede gebelikte​:face_with_peeking_eye:Allah yar ve yardımcımız olsun

1 Beğeni

Henüz 10 hafta 5 günlük zaman geçmiyor :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Gerçekten öyle ilk 3 ay geçmek bilmedi sonra bir anda bebek doğdu hamile olmayı o kadar çok sevdim ki son 3 ay zaman dursun istedim

4 Beğeni

İlk aylar geçmek bilmedi, son aylar da şıp diye bitiverdi

3 Beğeni

Son 27 gün ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum :heart_eyes:

6 Beğeni

12+1 olduk yarın kontrolumuz var bakalım cinsiyeti de belli olur mu :blush:

3 Beğeni

Son 20 gün her an gelir diye bekliyorum heycanla ayni zamanda karnimla nasil vedalaşıcam onu düşünüyorum anne olmak dünyanın en güzel duyguları olabilir :smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Sayılı gün çabuk geçiyor :blush::heart:

2 Beğeni

Ben ilk doğumumda karnımla çok zor vedalaştım :joy:

3 Beğeni

Valla ben artk kucağma almak ve karnmn inmesini istiyorum s​:laughing:

2 Beğeni

Hamilelik de güzel ve pratik beslemek yok ben ne yiyorsam hop yiyor ciş kaka derdi yok bir tekme atiyor sevindiriyor bir yandan da kilo verip hemen dogsun kizimla süslenip gezelim istiyorum :rofl::rofl:

4 Beğeni

3 hafta kaldı inşallah bir aksilik olmasa,:face_holding_back_tears:

4 Beğeni

Zamani az kalanlara keyifli,rahat dogumlar diliyorum.Herke onu diyor en rahat gunler hamilelik gunleri dogunca esas maraton baslayacakmis hayirlisi :thinking:

3 Beğeni

9 haftalık oldum heyecanlıyım da biraz da daha karnım büyümedi bi çok belirtim yok normal gibi

1 Beğeni

Daha benim çok var 10 hafta 5 günlüğüm günler hiç geçmiyor cinsiyetini özellikle çok merak ediyorum :heart_eyes:

Sence kız mı erkek mi

1 Beğeni

Hiç bir fikrim yok henüz :smiling_face:

Bende sanki kız olacak gibi :face_with_hand_over_mouth: