Hesaplara göre 5 haftalık

Arkadaşlar hesaplara göre 5 haftalık ama dün doktora gittim kese felan gözükmedi ultrason ile doktor gayet normal küçücük bir hafta sonra tekrar görmezsek Altan bakılacak dedi ama bazı Kişiler 5 haftalık nasıl gözükmez kesinlikle dış gebelik diyip korkutuyor biliyorsunuz 300 ile hamile olduğumun öğrendim doktora gittiğimde 600 falandı doktor 1000 ve üstü kese görebiliriz zaten dedi ama içim içimi yiyiyor varmı daha önce böyle olan?

6 haftalıkken keseyi 8 haftalıkkende bebeği görmüştük korkacağın bişi yok bence 1-1,5 hafta sonra gidersen rahatlıkla görürsün

2 Beğeni

Geç döllenme olabiliyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim rahatlattın vallahi

Buda bi ihtimal tabi

Ay korkma ya millet de felaket tellalı maşallah ben 7. Haftamda gördüm keseyi 8de de kalp atışı. Her gebelik aynı değil. Bana da dış gebelik dedi çevremdekiler korkuttular maşallah herkes filozof olmuş. 5. Haftada gören arkadaşım da var olabiliyor bunlar hiç tedirgin etmeyin kendinizi. Sevincinizi çok güzel paylaşmıştınız gölge düşürmelerine izin vermeyin :cherry_blossom:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts::cherry_blossom::cherry_blossom: bunu söyleyen en yakınlarım olunca insan üzülüyor ama bencede hersey allahtan günlerimi mutlulukla geçiricim kasvetli değil :heart:

1 Beğeni

Canım 6.5 haftayken Betam 15.000 Ken keseyi görmediler altan muane ile gördüler korkulacak birşey yok yani içini ferah tut

1 Beğeni

Heeey sakin ol ben 8+5 e kadar ne keseyi görebildim ne bebeği. Vajinal baktırmak istemedim utandığım için. Ssabret . Hem cihazı çok kötüydü Hemde rahmin geride dedi bebeği gördüğünde. Betan yükseliyorsa sıkıntı yoktur merak etme

1 Beğeni

Ben de yaşadım aynı durumu kimseyi dinlememek lazım ve günler çok uzun geçiyor gibi geliyor bu süreçte. Değerlerin de iyi hiçbir kötü düşünce geçmesin aklınızdan sadece biraz sabır. :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben keseyi 7. Hafta da gördüm bayramdan sonra gidersen görünür kese endişelenme herkes bilip bilmeden ağzına geleni söylüyor etrafındakilere aldırış etme rahatlıkla geçir hamileliğni stresle değil

1 Beğeni

En yakınlarına bu aralar görüşmeyi kes,aynı yoldan geçtim,5 haftalık keseyi gördük sadece,folik asit yazıp yolladı,kesem yusyuvarlak değil diye dusurursun dediler,sağlıklı değil dediler,on gün boyunca içim içimi yedi,ağladım…sonuç olarak geç döllenme dedi,ve bebeği ve kalp atışını aynı günde gördük,birkaç gündür yazıyorum size,yerinizde olsam buraya girip olumsuz yazılan seyleride okumam,37 haftalık olucak birkaç güne,halen beni üzecek paylaş oldumu okumadan geçiyorum,olursam etkileniyorum, etkilendim mi sancım geliyor,kasılıyor bebek sürekli..bizim her duygumuz onu okadar çok etkiliyor ki

1 Beğeni

O kadar haklısın ki şu iki gündür her üzüldüğümde istemsizce ağrım oluyor bence de hissediyorlar Rabbim kucağına almayı nasip etsin tek nefeste kurtarsın canım benim :heart::two_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

5 haftalıkken gittim gözükmedi kese gibi bisey görüyorum ama emin değilim diyip kan istedi hamile olduğumu öyle öğrendim yani görünmemesi normal benim doktorumda görmemisti

1 Beğeni

Hayırlısı ya bakalım :two_hearts::cherry_blossom:

7 haftalıkken ultrasonda göremediniz mi ? Bizde bugün 7+3 kalp atımı görülmedi. Kafama takıldı haftaya tekrar gidicem

1 Beğeni

Yok görünmedi geç döllenme olabiliyor hemen olumsuzu düşünmeyin. Şimdi 6 ayı devirdik. Sizin de inşallah geç döllenmedir bir an önce duyarsınız bebişinizin kalp atışını:cherry_blossom:Her gebelik kendine özgü herkeste aynı olmuyor

1 Beğeni

Keseyle hafta uyumlu dedi o yüzden kafama takıldı :(( herhangi bir geç döllenme durumu yok yani

1 Beğeni

Stres yapmayın inşallah haftaya güzel haberlerle gelirsiniz :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Merhaba ben de ilk öğrendiğimde hcg 780 çıkmıştı doktor keseyi göremedi üç kez üst üste kan verdim değer 5800e geldiğinde görebildi keseyi tahmini beş haftalık dedi ama baş popo mesafesi belirginleştiğinde ancak gerçek haftayı verebiliyoruz demişti adetim çok düzensizdir belirlemeleri zaman aldı geç döllenme olmuş olabilir dediler Bir de ben devlt hast gitmiştim o zaman doktor cihazların çok net olmadığını ondan dolayı da geç görülebildiğini söylemişti kese için İçinizi ferah tutun :two_hearts:

1 Beğeni