Herşeye Rağmen Pozitif Doğum Hikayem 🤲🏽

Merhaba kızlar :cherry_blossom: Pazartesi gecesi saat 12 gibi sancılarım başladı sonrası nişan geldi saat 3 gibi suyum sızıntı şeklinde geldi direk hasteneye gittim 5 cm açılmam olmuş birazda daha beklemeliyiz 10 cm olmalı denildi sonra akabinde 2 saat sonra ebe geldi 8 cm olmuş doğumhaneye hazırlamamız lazım seni dedi hazırladılar ben doğum olcakmış derken tekrar kontrol edildi açılma hala 5 cm seni normal odaya alıyoruz dediler yürüdüm merdiven çıktım amaa sancılarım şiddetliydi tekrar doğumhane bölümüne geldim yine kontrol edildi hala açılmam yoktu 12 saat bu ağrıları çektim artık belim kopacak gibiydi prenses doğum için iğne yapıldı sancılar hafifledi 2 saat rahatlarsın dediler sonra yine biraz doz dendi açılman 10 cm olana kadar böyle devam dedi evet sancılarım artık yoktu ama açılma oldukça prenses anestezinin etkisi 1 saate düştü 1 saatte bir dozlu vermeye başlandı.Sonra Salı gecesi Saat 1 gibi herşey yolunda doğum başlayabilir rahim hazır denildi doğumhaneye alındım ebe alttan doğuma hazırlamaya başladı sancılarım tekrar başlamıştı ve şiddetliydi bir yandan Nst bağlıydım sonra doktorbebeğin strese girdiğini kalbinde yavaşlama olduğu acilen sezeryana alınacağını söyledi sonra bir üst doktor geldi benimle konuştu bebeğin bu stresi kaldıramaz dedi o yüZden sezeryan dedi neyse ameliyataneye alındım. Altan uyuşma yapıldı ama ben bıçağın beni kesmesini bütün basınç hareketlerini hissettim normal değildi artık bağırmaya başladım bırakın diye sonra beni tamamen narkozla uyuttular o kadar süreç kötüydü ki vücudum artık bitikti Saat 04.15 de meleğim dünyaya gelmiş sonra uyandığımda kızım yanımdaydı :face_holding_back_tears::see_no_evil: bütün dertlerim tasam bitmişti meleğim yanımdaydı. Hem normal doğum ağrıları hemde sezeryan ağrılarını şuan biraz çekiyorum artık onlar serum ilaç sayesinde bir şekilde geçiyor meleğim için herşeye değiyor bugün hastenede 3 günümüz 4 gün daha buradayız sezeryan olduğu için sonrasında evimize inşallah :melting_face: kendinizi hep pozitif tutun ben Allahıma sığınmıştım o an ondan başka yardım edecek kimse yok Umarım Rabbim herkese kolay doğumlar nasip eyler :palms_up_together:t4::heart: Benim hikayem bu şekilde :melting_face: Meleğimden size kocaman sevgiler şanşlar güzel anne adayları:cherry_blossom:

49 Beğeni

@İlknurBerak maşallah , Allah’ım analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın :joy:

3 Beğeni

Cok güzel masallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin​:heart:

1 Beğeni

Allah guzel ve uzun ömürler nasip etsin canim hayirli olsun lohusalik donemin de guzel gecsin insallah zor olmus direk sezeryan olsaydi keske ama nereden bilinecek tabi hangi hastane de oldu dogumun masallah tontiste duruyor kac kilo dogdu​:nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:

1 Beğeni

Maaşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah… Şunu da söylemek istiyorum özel hastaneler hakkında en çok duyduğum şey inanın szn gittiğinz hastaneyi doktoru bilemem ama çoğusu para için de yapıyor bunu sen gel bu kadar sancı çek önce 8 santim açılman var denmiş sonra gelip yok hâlâ 5 santim diyip epidural iğne takıyorlar normal doğuma hazırlayıp sonra da acil sezeryan bide bunun stresi orda bebeği de strese sokan hemşire ebe doktor kim varsa onlar sokmuş ztn sancınızı çekmşsnz zamanında doğuma alsalar belki sezeryan mecburiyeti olmayacaktı inanın para için bunu yapan çok var maalesef… Neyse lohusaalığınız hayırlı olsun sizde bebeğiniz de iyi olun yeter

Allah razı olsun teşekkür ederiz :heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Canım Allah razı olsun :heart: Ben yurtdışında yaşıyorum yabancı hastanede oldu. 4.200 doğdu :heart_eyes::see_no_evil::cherry_blossom::nazar_amulet:

2 Beğeni

Amin çok teşekkür ederim :heart: Aslında Almanya’da tam tersi sezeryan son çare illa normal doğum sürecinden geçiriyorlar kolay kolay sezeryan yapmak istemedikleri için zorluyorlar sonuç istedikleri olmayınca sezeryan acil diyip konuyu kapatıyorlar.Kesinlikle ebelerden biri çok kötü davrandı diğerleri iyiydi destek oldular ama her vardiyada olanlar farklı farklıydı sezeryanı yapan doktor iyiydi normal doğuma iten doktor berbattı. Yani o acıları o kadar çektirmeye gerek yoktu neyseki bitti btimiyecek sanıyor insan ama bitiyor Rabbimin vardı bir bildiği diyorsun :frowning:

1 Beğeni

Maşallah Allah analı babalı büyütsün :cherry_blossom: Darısı bekleyen tüm annelere inşallah :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

MaşaALLAH melegine Rabbim anneli babali saglicakla büyütmeyi nasip eylesin :hugs::revolving_hearts::candy::heart::relieved: Lohusaligin hayırlı olsun tez zamanda iyilesin inşaALLAH

1 Beğeni

Maşallah… tüm acılarının tatlı sonu kucağında artık. Allah analı babalı büyütsün… çok tatlı çok güzel bir bebişin var :revolving_hearts:

1 Beğeni

@İlknurBerak sıkıntılı bir süreç olmuş :worried: ama çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etti doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütmek nasip olsun :hugs::bouquet::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun​:heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Rabbim herkese kolaylık versin :heart:

1 Beğeni

Çoook teşekkür ederim canım :heart:

1 Beğeni

Çok şükür canım teşekkür ederim :palms_up_together:t4::heart:

1 Beğeni

Çok tatlı bebeğiniz elleri falan maşallah gerçekten sağlıkla büyütün, hayırlı olsun :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together: Çok sükür sonunda almışsınız elinize evladınızı darısı biz kalanların başına

1 Beğeni

Oy maşallah çok güzellll :heart_eyes: lohusalığın hayırlı olsun kuzum. Bu acı tecrübeyi yasaman çok üzücü rabbim şifanı versin Bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah öpüyorum sizi :cherry_blossom:

1 Beğeni

Hayırlı olsun gerçekten bakarmisin bir melek suratı Allah bağışlasın :nazar_amulet::heartpulse:

2 Beğeni