Kızlar 7+6 haftalıı hamileyim neredeyse 8 olduk artık. 2 haftadır tüm gün uyuyorum kalan vaktimde de bulantıdan gözümü açıp yataktan çıkamıyorum artık yatmaktan sırtım acıyor. 1. Sınıfa giden kızım var çocuğuma dahi bakamıyorum önüne 2 lokma koyup gidip geri yatıyorum yavrum kendi kendine oyalanıyor resmen çok üzgünüm. Herşeyden tiksiniyorum yemek yapamıyorum, yemek yiyemiyorum, bulaşıkları toplayamıyorum, kocamdan bile midem bulanıyor çaktırmamaya çalışıyorum ama uzak duruyorum artık o da anladı anlayışlı olmaya çalışıyor ama üzüldüğünü görüyorum. Çok şükür ki işe gitmesine rağmen evle kızımla da o ilgileniyor. O kadar üzgünüm ki kendimi çok yetersiz görüyorum normal bir durum mu bu. Sadece yatıyorum uyuyorum bir de kusuyorum başka yaptığım bir şey yok. Kızımı hala öpe koklaya içime alasım geliyor ama kocamı yanağından bile öpemiyorum. Benim ikinci evliliğim ilk hamileliğimde ayrılmıştım o yüzden o zaman böyle bir durumum olmadı o yüzden karşılaştıramıyorum. Şuan böyle hissetmem normal mi lütfen tek ben böyle olmayayım. Doğumdan sonra geçer mi bana bir destek olun. Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın.
Ben kocamin varliğindan rahatsizim size öyle diyim adam durduk yere kokuyor ya yok geçemedim orayi bide sigara kullaniyo durduğu odada duramiyorum çünkü kokuyo ben kokuya çok hasas oldum bulantim var ilaç kullaniyorum azda olsa kesiyo en azindan cocuklarimla ilgilenebiliyorum sende ilaci dene istersen bende 7+3 oldum sen baya yol kat etmişsin az daha sabret
Hamilelikte böyle duru normal.
Hormonlar yüzünden insan her şeyden tiksiniyor cinsel ilişkiden kaçıyor.
Bende cinsel ilişkide kaçınma hamileliğin 2ci trimestrından sonra oldu.
ama doğumdan sonra normale dönüyor canım sıkma canını
Gayet normal bende aynı şeyleri yaşıyorum .16 haftamdayim.Galiba kızın olucak .Ben hissetmistim kizim olacağını öylede çıktı.Senin yaşadıklarının hepsini yaşadım .ama biraz daha iyiyim çok şükür
Bende ilaç kullanıyorum ama bana hiç etkisi olmadı malesef içtiğimle içmediğim bir sanki. Benim eşimde sigara içiyor ama anlaşma yaptık işten gelince duşa giriyor hemen evde olduğu sürede sigara içmiyor çünkü bende kokudan duramıyorum hemen öğürmeye başlıyorum artık evde içmeme kararı aldı çok şükür ondan bari kurtuldum
Umarım normale döner. Çok korkuyorum ya hep böyle olursa diye uğruna öldüğüm adamın varlığına tahammül edemez hale geldim
Duzelir duzelir mersk etme korkma
Ay inşallah yine kızım olur İlk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı bu sefer gözümü açamıyorum bende acaba erkek mi ki dedim
Benim bildigim erkek cocuk cok uyku yapar dalginlik yapar
Ben oglanda hiç böyle olmadım.ama bu kız nasıl miğde bulantisi nasil bir uyku hali anlatamam.oglanda çok enerjikmisim bunda hic birşeye halim yok.
Merhaba bunların hepsi normal hormonlardan dolayı böyle oluyor