Hepatit C pozitif olan varmı anneler

Anti HCV testinin pozitif olması, kişinin vücudunun Hepatit C virüsüne karşı antikor ürettiği ya da farklı bir deyişle kişiye Hepatit C virüsünün bulaştığını gösterir. Anti HCV testinin negatif olması ise kişiye hepatit C virüsünün bulaşmadığı ya da bulaşmış olsa bile vücudun henüz antikor üretmediğini gösterir

Anti HBc IGG negatif ne demek? Hepatit B çekirdek antijenine (HBcAg) karşı vücudunuzun ürettiği IgG tipi antikorları ölçmek için anti-HBc IgG testi yapılır. Anti-HBc IgG testinizin negatif çıkması, vücudunuz Hepatit B virüsüne karşı IgG antikorları üretmediği anlamına gelir

Ben durumu daha çok özetleyen çok yakından takip ettiğim bir doktorun videosunu atayım . Tüm detaylı iki test ve değerlerle ilgili anlatmış. Aşı olma durumunu da anlatmış.

Doktor ismi : Jinekolog Dr. Kağan Kocatepe

Videoyu link açılmazsa diye görselini attım.

Bu link :

1 Beğeni

@Meva buradan tam bir bilgiye ulaşabilirsin. Googleda çok fazla bilgi kirliliği var. Benim anladığım aynı testleri bende ilk gebe kaldığımda sağlık ocağında verdim. Şimdi sen gebeliğin yeni heyecanlısın , bu durumu kendine strees yapma canım.

1 Beğeni

En iyi sonucu ona enfeksiyon doktoru söyleyecek canım hepatit B mi C ikisi farklı hastalığın DNA bakılıyor orada yüksek ise kronikleşmiş ama negatif ise vücutta akut atmıştır

Bir hafta sonra tekrar test vericem bakalım hayırlısı hakkımda

1 Beğeni

Teşekkür ederim birçok doktorun videosunu bende izledim ama kafam çorba oldu artık izle memeyi tercih ediyorum bir hafta sonra yeniden kan vericem detaylı bi şekilde konuşcam doktorla içim rahat etmiyo çünkü

Süreç nasıl ilerledi acaba bende de şuan dalgalı seyretmiş bir negatif bir pozitif… 2. Gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı korkuyorum…