Hepatit B -2 aşısı

Merhaba bugün ikinci doz hepatit b aşısı olduk yan etkeni nedir ? Aşırı huysuzlaştı gece ateş vs olur mu yan etkeni sizde ne oldu ?

Canım aşıyı yaparken hemşire sana bişey söylemedi mi? Ayrıca soru soruyorsun cevap veriyorum kaç oldu ama geri dönüş te yapmıyorsun hani :roll_eyes:

Brnim ki huysuzluk 5 gün falan sürdü gece gündüz hemşire ateş yaoabilir dedi şükür olmadı ama gece gündüz 5 gün burnumdan getirdi şükür yeni yeni düzene girdi uyku düzeni bozuldu bebişin gece ve gündüzu ayırt etsin diye vaktinde uyutuyim gündüz de ışık alan yerde dediğim gibi yine eski düzene yavaş yavaş donuyiruz

Benimki aşırı derecede huzursuzlaştı aşı olduktan bir kaç saat sonra ateşi çıktı. Huzursuzluğu 2 gün sürdü şuan normal rutinine döndü:smiling_face_with_three_hearts:

Hayır söylemedi ben sordum ateş yapar mı hayır yapmaz dedi doktoru ile görüştüm az once Aşı yerine soğuk uygulama yapın calpol süspansiyon 1 çay kaşığı verebilirsiniz dedi 1 ay 5 günlük bebeğim

Benim ki de öyle gece başladık , hiç uyuyamadı sabaha kadar neredeyse sürekli pşşt pşttt ile gözü daldı