Arkadaşlar ben 20 haftalık hamileyim… Her yemek sonrası tatlı yemek istiyorum kriz gibi bir şey. Bu tehlikeli mi? Aşırıya kaçmadan yiyorum ama korkuyorum da. 24 hafta şeker yüklemesi var şeker çıkar mı diye korkuyorum
Çok yemek sakıncalı elbette. Meyveyle tatlı krizinizi önleyebilirsiniz. Mesela muz olabilir. Üstüne de bal. Doping olur
Onu da yapıyorum ama iş yerinde yemek sonrası çikolatlı bir şey yeme krizi geliyor hep bitter çikolata alıyorum bir parça yiyorum çoğu zaman kesiyor
O haftalarda bende öyleydim sürekli tatlı istiyordu canım ve aşırı yiyordum ama sonradan hafifledi o istek şimdi arada yiyorum bazen çok çikolata istiyor canım onu yiyorum yada tatlı yapıyorum tavsiyem su olur disaridan değilde kendin yaparsan daha iyi olur tatlını şeker oranini düşürmüş olursun çünkü ben öyle yapıyordum
Ay ben de öyleyim az da olsa illa yemek istiyorum. 27.haftadayım çok şükür şekerim yüksek çıkmadı. Abartmadan nefsi köreltecek kadar yiyorum.
O zaman pazar partilerimiz tam size göre bu pazar kumlu pasta yapıcaz
Ben de öyle yapıyorum ama korkuyorum da bir yandan
Onu da yapıyorum ama bazen sadece çikolata istiyor canım onu bastırmak için meyveye yöneliyorum ama unutamıyorım
Kumlu pasta mı ne zaman
Bu pazar
@Cansu forum aç istersen kumlu pastanın herkesin haberi olsun tatlı yiyoruz tatlı konuşuyoruz
Zararlı olmaz olur mu, dikkat et hamilelik şekeri çıkabilir. Bu önemli bir durum. Bebeğin plesanta sıvı miktarinda artışa sebep oluyor, ve erken doğum olabilirmiş. Ben hamileliğim boyunca çok nadir tatlı yememe rağmen şuan hamilelik şekerim çıktı, şükür plesanta miktarında artış yok ama 1 ay önce doğumum olacak. Kriz geldiğinde evde gezin , olmadı tarçınlı süt iç.
Çok yemek sakıncalı . Bende sabah işe giderken bile canım dondurma isterdi çikolata meyve . Malesef diyabet oldum şuan herşeyden mahrumum. İnsülin igneleriyle geziyorum
Korkmaya başladım şu an umarım şeker çıkmaz bende de
Dikkat edin inşallah bişi olmaz. Herşeyin fazlası zarar
Aç karına tok karına şekerinizi ölçün size yardimcı olur. Ben öyle yaptım diyabetiniz yoksa kontrollü yemekte sakinca yok bence