Hep birlikte Moderatörümüz @Cansu destek olalım mı?

Teşekkür ederim :heart::heart_eyes:

Suni sancı veriliyordu ama sonrasında ne oldu hiç birimiz bilmiyoruz ama çok merak ediyoruz. Evde de sürekli acaba cansu yaptı mı diyorum eşim o kim diyor mucize anneden bi arkadaş diyorum bana gülüyor :rofl::rofl:

2 Beğeni

Whatsapp’tan yazdım @Cansu ya cevap verirse buraya yazacağım.

3 Beğeni

Allah yardimcin olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alirsin dualarimiz seninle :palms_up_together:t2::tulip::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@admin cansuyu hatirlaman boyle jest yapman cok hoş:smiling_face:benim cok hoşuma gitdi hər kəs dua etdi sağ salim olsun diye.
Buradaki butun anneleri boyle hatirlarsan daha güzel olur başlık acarak tabiki :pray::star_struck:

1 Beğeni

Herkesi hatırlamam biraz zor ama dopum gününü bildiklerime açmak isterim her zaman :slight_smile:

3 Beğeni

Agustosun 20 i diye soyledi doktor inşallah :smiling_face::pray:
Tam net bilince burda paylasacagim zaten. İnşallah.:smiling_face: @admin

1 Beğeni

Tam günü belli olursa sana da destek oluruz elbette dua ederiz.

2 Beğeni

@Cansu dualarımız seninle arkadaşım :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::confetti_ball::confetti_ball: inşallah sen ve bebeğin çok iyisinizdir inanıyorum :heart::heart:

1 Beğeni

@Cansu yok diye gercekten mucize annede bir şey eksik geliyor.

Merhaba arkadaşlar ben doğurdum. Dün 12 saat sancı çektim. 9 cm açılmam oldu ama bebek kanala girmediği için gece sezaryene girdim. Gece çok ağrım oldu. Gözümü şimdi açabildim.
Beni merak ettiğiniz için çok mutluyum :star_struck::heart:

10 Beğeni

@Cansu Oh be sonundaa​:joy::heart:
Tebrik ediyorum.Gözün aydın olsun cnm.Sağlıkla,sevgiyle büyütmenizi diliyorum.Şimdi nasılsın? Kendini toparladığında bizede detaylı bilgi verirsin,arkadaşım.:bouquet::face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Yaaa gözün aydın olsun arkadaşım :star_struck: O kadar sancı çekip de bebişin inatçığı yüzünden sezaryene gitmene azıcık üzüldüm ama sonuç olarak sağ salim bebeğini kucağına aldın. En güzel duyguyu yaşıyorsun minik Günay’la :heart: Çok mutlu oldum adına :cherry_blossom::star_struck:

Bol bol kokla minik bebişi yerime :heart_eyes::pray:

Ben de doğurmak istiyorum bir an önce :joy:

4 Beğeni

Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bahtı güzel olsun inşallah :blush:

2 Beğeni

Gözünüz aydın, bol bol öpün koklayın minik Günay’ımızı.Zorlu bir süreç oldu senin için ama sonunda şükürler olsun kavuştun​:heart: Detayları kendini iyi ve hazır hissettiğinde bekliyoruz :cherry_blossom:

2 Beğeni

Hayirlisiyla sag salim kucagina alirsin bebegini insallah her sey gonlunce olur simdiden Allah anali babali saglicakla buyutsun​:heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah :pray::cherry_blossom:

2 Beğeni

Tebrik ederim ,biraz zorluk cekmene uzuldum sadece.
Ama sonuç güzel bitmiş bebegine kovuşmuşsun ilk tanişmanizi merak ediyorum.
Kendine gelince anlatirsin :innocent: @Cansu

2 Beğeni

Gözünüz aydın en kısa sürede bebiş de siz de toparlarsınız inşallah aklımız sizdeydi çok şükür haber aldık :slight_smile:

3 Beğeni

Gözün aydın olsun inşallah bundan sonra evladınla çok mutlu bi ömür sizinle olsun :palms_up_together:çok sevindim çok şükür sağ salim dünyaya gelmiş evladın darısı tüm annelerimin başına :heart:

2 Beğeni