Teşekkür ederim
Suni sancı veriliyordu ama sonrasında ne oldu hiç birimiz bilmiyoruz ama çok merak ediyoruz. Evde de sürekli acaba cansu yaptı mı diyorum eşim o kim diyor mucize anneden bi arkadaş diyorum bana gülüyor
Whatsapp’tan yazdım @Cansu ya cevap verirse buraya yazacağım.
Allah yardimcin olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alirsin dualarimiz seninle
@admin cansuyu hatirlaman boyle jest yapman cok hoşbenim cok hoşuma gitdi hər kəs dua etdi sağ salim olsun diye.
Buradaki butun anneleri boyle hatirlarsan daha güzel olur başlık acarak tabiki
Herkesi hatırlamam biraz zor ama dopum gününü bildiklerime açmak isterim her zaman
Agustosun 20 i diye soyledi doktor inşallah
Tam net bilince burda paylasacagim zaten. İnşallah. @admin
Tam günü belli olursa sana da destek oluruz elbette dua ederiz.
@Cansu dualarımız seninle arkadaşım inşallah sen ve bebeğin çok iyisinizdir inanıyorum
@Cansu yok diye gercekten mucize annede bir şey eksik geliyor.
Merhaba arkadaşlar ben doğurdum. Dün 12 saat sancı çektim. 9 cm açılmam oldu ama bebek kanala girmediği için gece sezaryene girdim. Gece çok ağrım oldu. Gözümü şimdi açabildim.
Beni merak ettiğiniz için çok mutluyum
@Cansu Oh be sonundaa
Tebrik ediyorum.Gözün aydın olsun cnm.Sağlıkla,sevgiyle büyütmenizi diliyorum.Şimdi nasılsın? Kendini toparladığında bizede detaylı bilgi verirsin,arkadaşım.
Yaaa gözün aydın olsun arkadaşım O kadar sancı çekip de bebişin inatçığı yüzünden sezaryene gitmene azıcık üzüldüm ama sonuç olarak sağ salim bebeğini kucağına aldın. En güzel duyguyu yaşıyorsun minik Günay’la Çok mutlu oldum adına
Bol bol kokla minik bebişi yerime
Ben de doğurmak istiyorum bir an önce
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bahtı güzel olsun inşallah
Gözünüz aydın, bol bol öpün koklayın minik Günay’ımızı.Zorlu bir süreç oldu senin için ama sonunda şükürler olsun kavuştun Detayları kendini iyi ve hazır hissettiğinde bekliyoruz
Hayirlisiyla sag salim kucagina alirsin bebegini insallah her sey gonlunce olur simdiden Allah anali babali saglicakla buyutsun
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah
Tebrik ederim ,biraz zorluk cekmene uzuldum sadece.
Ama sonuç güzel bitmiş bebegine kovuşmuşsun ilk tanişmanizi merak ediyorum.
Kendine gelince anlatirsin @Cansu
Gözünüz aydın en kısa sürede bebiş de siz de toparlarsınız inşallah aklımız sizdeydi çok şükür haber aldık
Gözün aydın olsun inşallah bundan sonra evladınla çok mutlu bi ömür sizinle olsun çok sevindim çok şükür sağ salim dünyaya gelmiş evladın darısı tüm annelerimin başına