Merhaba güzel hamişler. Moderatörümüz @Cansu yarın muhtemelen doğuma girecek. Ona hep birlikte destek mesajlarımızı yazalım ve dua edelim mi?
Umarım herşey umduğun gibi geçer güzel arkadaşım Senin çok güzel bir pozitif doğum hikayen olacağına eminim Bebeğine kavuşmana belki de saatler kaldı. Yarın kucağında olacak belki de Günay bebek Sen çok çok iyi bir anne olarak devam edeceksin hayatına, emin ol. Çektiğin hiçbir sancıdan korkma. Bebeğinin sana ulaşma yolculuğunda o sancılar bir gereç senin için. Bunu düşün, bebeğinin sana nasıl geldiğini hisset
Tabiki olalim ne guzel dusunmussun.
Cansucugum rabbim yar ve yardimcin olsun.
Korktugun kadar olmaz inshallah.
Bir an once gunayini alirsin kucagina inshallah.
Yolun bitti ne guzel dogum evrende basladi
Bundan sonrasi sabir ve dua.
Yarin alirsin merak etme kucagina.
Seni bebeğinle birlikte sapa sağlam bekliyoruz burada! Sen güçlüsün.
@Cansu kolaylıklar diliyorum arkadaşım sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim heyecanla bekliyoruz seni
@Cansu Cansucum kalbi guzel arkadaşım gunlerdir bebeğine kavusmak istiyordun ve o gün sonunda gelip çatıyor su an hem heyecan hem strest hepsini bir arada yaşıyorsun ama cok guzel bir doğum hikayen olacağından eminim her gelen sanciyi bebegine kavusmaya bir adım kaldigini dusunerek karşıla Mis kokulu bebisin artik seninle olacak bunlari düşün
@Cansu Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. O güzel kalbin ve dualarımızla inşallah kolay bir doğum süreci yaşar ve burada bizimle uzun uzun paylaşırsın doğum hikayeni. Çok iyi bir anne olacağına eminim Günay bebek çok şanslı bir bebek olacak
Teşekkür ederim
sabah 06’da yatışım yapılacak benim uyumam gerek ama heyecandan uyuyamıyorum.
Sizin desteğinizi yürekten hissettiğim için kendimi daha güçlü hissediyorum.
Tam saat 6 dan önce bu mesajı görürsün umarım canım inşallah herşey umduğun gibi geçer ve bu süreç sana en güzel anı gibi kalır sağlıkla gelsin bebiş sen hep iyi düşün ve herşey çok güzel olacak inşallah bebişin o minik el ve ayaklarını görme zamanı rabbim güç ve sabır versin sana arkadaşım güzel haberlerini can gönülden bekliyoruz
Her şey çok güzel olsun sizin için inşallah sağlıkla gelsin evladınız bundan sonraki hayatınız da hayal edemeyeceğiniz kadar güzel ve sağlıklı geçsin evladınla sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle rabbim bi avazda kurtarsın inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar şuana kadar her şey çok güzel gidiyor.
İnşallah size pozitif doğum hikayem ile gelirim
Desteğiniz moraliniz beni çok mutlu etti
İnşallah güzel rahat doğum hikayenizle geri dönersiniz sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Dualarımız sizinle
Cansuuuu inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alıraın seninle birlikte bizlerde heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım
@cansu meraktan öleceğiz bi ses ver kız
Meraktan @Cansu bilinçaltıma öyle bir yerleşti ki kesin rüyama girecek bu gece
Aynen girip girip bakıyorum bir şey yazdı mı diye
Bende numarası var öğlen 12 gibi yazmıştım ama cevap vermedi daha , inşallah doğurmuştur bebişiyle ilgileniyodur
@Esved Ne kadar güzelsiniz Maşallah
@Cansu senin adına cok sevindim,bebegine kavusuyorsun sonunda
Burada hep dogum yalan annelerden bilgi aldin şimdi biz senden alacagiz
İnşallah hər şey umdugundan daha guzel olur arkadaşım.
Pozitiv dogum hikayeni ve günay bebekle ilk karsilasma anınızı cok merak ediyorum
Merakla bekliyor olucam.
Normal dogummu yoksa sezeryanmi olucak? Cansu