Beklemedigi bir anda gelicek diyordum hep nuranin bebegi oylede oldu.
Tebrikler arkadaşim adıyla yasasin eylul kız
Beklemedigi bir anda gelicek diyordum hep nuranin bebegi oylede oldu.
Tebrikler arkadaşim adıyla yasasin eylul kız
Yaaa gerçekten mini hayırlı olsunnn nasılsınız ikinizde
Uyandırmaya uğraşıyorum minik kızı emzirmek için
Burnunu sık, ayağının altını kaşı, bezini çıkar, poposunu cok sulu alt temizleme pamuğu ile temizle, eczaneden göbek bakim seti var fısfısı kutudaki tek kullanımlik mendile sıkıp göbek bakımı yap hemen uyanır @NURAN Yine de iki-üc gun mama takviyesi yapmalısın
Tebrikler @NURAN
Gözünüz aydın çok sevindim. Çok zorlu ve sizin için yıpratıcı olan bu süreci tamamladınız. Allah analı babalı ablalı sağlıkla büyümeyii nasip etsin inşallah
O kadar sevindim ki sizin adınıza Allah analı babalı büyütsün inşallah musmutlu güzel bir ömrü olsun
Darısı hepimizin başına inşallahhhhhh
Kulagin arkasini kasi
Hahhhahah işkence yöntemleri anlatıyor gibisin
Hiç bu açıdan bakmamıştım bunları yapinca annem ve esim bana çok canisin diyorlardı
sen bir de burununu aspire ederken gör
Hahhahha ya sen mesleki olarak donanımlı olarak yaklaşıyorsun aslında
ayyy ben ondan korkuyorum yaa
Ben de aspire etmekten çok korkuyordum alıştım şimdi çok kolay geliyor
Yaaa @NURAN cımm tebrik ederim canımm Allah analı babalı büyütsün inşallahh. Demekki sakinleşmen gerekiyormuş kimse yokken olmasıda iyi olmuş dakin sakin ne güzell
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Tebrik ediyorum canım,çok sukur sağlikli bi şekilde kavuşmuşsun bebeğine.Sağlikli,uzun,guzel ömrünüz olsun İnsAllahAnali babali buyusun minik kuş
Ayyyy nasil mutlu oldummm sanki ben dogurdummm nazli kizimiz geldi demek gözün aydin canim benim sağlikla mutlulukla büyüt bebisini umarim sende iyisindir cok dikkar et kendine
@NURAN
Tebrikler anali babali buyusun salikla buyusun inseAllah
Merhaba. Dogum hikayenizi basdan sona simdi okudum, sizin yerinize sinirlendim sinirleendim ve sonda guzel haberi okudumsaglikla buyusun insaAllah
Hayırlısıyla sağ salim gelsin dünyaya cimcime rabbim sana yağmur seli gibi atlatsin agrilari sancıları gelir gecer inşallah seviliyorsun rabbimize emanetsin can arkadaşımız
Ay başlığın hortladığını görünce yüreğime iniyordu Nuran’a noldu da destek olacağız diye
Nuran doğum yaptı arkadaşım, bebişimiz yaklaşık 4 buçuk aylık falan oldu sanırım @Gekcen22