Hep birlikte moderatör @Nuran hanım için moral olalım mı

Beklemedigi bir anda gelicek diyordum hep nuranin bebegi oylede oldu.:joy:

Tebrikler arkadaşim adıyla yasasin eylul kız :heart::partying_face::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Yaaa gerçekten mini hayırlı olsunnn :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart: nasılsınız ikinizde

1 Beğeni

Uyandırmaya uğraşıyorum minik kızı emzirmek için :roll_eyes:

1 Beğeni

Burnunu sık, ayağının altını kaşı, bezini çıkar, poposunu cok sulu alt temizleme pamuğu ile temizle, eczaneden göbek bakim seti var fısfısı kutudaki tek kullanımlik mendile sıkıp göbek bakımı yap hemen uyanır @NURAN Yine de iki-üc gun mama takviyesi yapmalısın

2 Beğeni

Champions League Football GIF by UEFA

Tebrikler @NURAN

4 Beğeni

Gözünüz aydın çok sevindim. Çok zorlu ve sizin için yıpratıcı olan bu süreci tamamladınız. Allah analı babalı ablalı sağlıkla büyümeyii nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

O kadar sevindim ki sizin adınıza :smiling_face_with_three_hearts: Allah analı babalı büyütsün inşallah musmutlu güzel bir ömrü olsun​:smiling_face: Darısı hepimizin başına inşallahhhhhh

2 Beğeni

Kulagin arkasini kasi

1 Beğeni

Hahhhahah işkence yöntemleri anlatıyor gibisin​:joy::joy:

2 Beğeni

Hiç bu açıdan bakmamıştım :rofl::rofl: bunları yapinca annem ve esim bana çok canisin diyorlardı :rofl::rofl: sen bir de burununu aspire ederken gör :rofl:

2 Beğeni

Hahhahha​:joy::joy::joy: ya sen mesleki olarak donanımlı olarak yaklaşıyorsun aslında​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ayyy ben ondan korkuyorum yaa​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben de aspire etmekten çok korkuyordum alıştım şimdi çok kolay geliyor

1 Beğeni

Yaaa @NURAN cımm tebrik ederim canımm :kissing_heart: Allah analı babalı büyütsün inşallahh. Demekki sakinleşmen gerekiyormuş kimse yokken olmasıda iyi olmuş dakin sakin ne güzell :hugs::hugs:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebeğini :heart:

1 Beğeni

Tebrik ediyorum canım,çok sukur sağlikli bi şekilde kavuşmuşsun bebeğine.Sağlikli,uzun,guzel ömrünüz olsun İnsAllah​:tulip::two_hearts::innocent::palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:Anali babali buyusun minik kuş:two_hearts:

2 Beğeni

Ayyyy nasil mutlu oldummm sanki ben dogurdummm :heart_eyes::heart_eyes: nazli kizimiz geldi demek gözün aydin canim benim sağlikla mutlulukla büyüt bebisini umarim sende iyisindir cok dikkar et kendine :heart::heart::heart: @NURAN

2 Beğeni

Tebrikler anali babali buyusun salikla buyusun inseAllah

2 Beğeni

Merhaba. Dogum hikayenizi basdan sona simdi okudum, sizin yerinize sinirlendim sinirleendim ve sonda guzel haberi okudum​:smiling_face_with_three_hearts:saglikla buyusun insaAllah​:palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Hayırlısıyla sağ salim gelsin dünyaya cimcime rabbim sana yağmur seli gibi atlatsin agrilari sancıları gelir gecer inşallah seviliyorsun rabbimize emanetsin can arkadaşımız :rose::bouquet::smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet::kissing_heart::heavy_heart_exclamation::rose:

3 Beğeni

Ay başlığın hortladığını görünce yüreğime iniyordu Nuran’a noldu da destek olacağız diye​:flushed::flushed::pleading_face::pleading_face::woman_facepalming:t4:

Nuran doğum yaptı arkadaşım, bebişimiz yaklaşık 4 buçuk aylık falan oldu sanırım :hatching_chick: @Gekcen22

4 Beğeni