Henüz hissedemedim normal mi

Merhabalar. 17+2 olduk. Hic kıpırdanma kelebek ucmasi vs. Asla bi belirti yok. Adet olmama belirtisi de olmasa çocuk yok diyeceğim :frowning: benim gibi hisseden var mi, fiziksel olarak da belli degil ve hissetmediğim için sanki bebegim yokmus gibi :disappointed: belki saçmalıyorumdur, belki hissermk için daha erkendir ama kendi kendime kaygılanıyorum istemsiz bir şekilde.

2 Beğeni

Bebek hareketleri en geç 25.hafta da hissediyor olursunuz kilonuza bağlı olarak değişebiliyormuş bide stres sıkıntı yaptığınız sürece hissetmezsiniz genelde tatlı yiyip sola uzandığımızda ilk hareketlerini hissetmiş oluyoruz eğer gün içerisinde çok hareketliyseniz bıcırığın hareketlerini hissetmiyor olabilirsiniz :slight_smile:

2 Beğeni

Korkma Cnm kimisi 20 den sonra hissediyor bn 15 de hissetmiştim değisyo herkesin gebeliği farklı inşallah bugün yarın hissedersin, :heart::heart::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Ben 17+5 hafta da hissettim. Çok hafif kalp atışı gibiydi. Azıcık daha sabır bir kaç hafta içinde kendini belli eder merak etmeyin :blush:

1 Beğeni

Ben kizmda 4 5 aylikken hissetmiştim bunda 12 haftalikti sanki karnimin içinde birsey geziyormus gibi kipir kipir hareketlerini hissettim sende yavas yavas hissedersin

1 Beğeni

23 haftalığım ben hala hissetmedim :rofl: sağlıklı olsunlar da gec de hissetsek olur

1 Beğeni

Kaygilanmana gerek yok canım bazı bebişler geç hareket edebiliyor yada damar gibi atabilir o durumda sen hareket halinde olunca hissetmen zor mesela ben ilk hamileliğim de son haftaya kadar hiç hissetmedim 2 cide de nadir 3 de 16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti canim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hepinize ayri ayri tesekkur ederimm. Biraz da olsa icim rahatladi. Birden bire gelen kaygılarım olusmaaya basladi, iyi mi degil mi sıkıntı varmi acaba hissetmem mi lazımdı diye. Yine bi duygusal bosluga düşmüştüm dün :slightly_smiling_face: Bir de evet cok hareketli oldugum icin belki hissetmiyor olabilirim. Ogretmen oldugum icin surekli ayaktayim yürüyorum belki ondan da hissetmemiş olabilirim :blush:

1 Beğeni

Ayni durum bnde de 16 haftalik 2. Bebegim ama 2.si erken hissedilir demislerdi öyle olmadi 16. Haftada kizimi h8ssetmeye baslamstm ama bunda henüz hissedemedim :slightly_smiling_face: normal merak etme

1 Beğeni

:pray::pray: kontrole iki hafta var o zamana kadar arada bir boyle Kaygilanacagim gibi gözüküyor :see_no_evil: