Hemen bu heyacni burda paylasmak istiyorum . 🙉

Ablamda hamile bende hamileyim . Ben 21+2haftalik ablam 16+3haftalik . Ablam bugun cinsiyetini ogrendi erkekmis :smiling_face_with_three_hearts:benimde rabbim nasip ederse kiz olacak . Simdi ben kizin gec dogdugunu biliyorum erkek daha erken gibi . Simdi oturdum da bunu hesapliyom acaba bir mucize olup ikimiz ayni anda dogrur muyuz aramizda b5 hafta var .

Erkekler erken gelmeyi sever ikinizede hayirli ugurlu olsun rabbim kazasiz belasiz bir şekilde dünyaya gelirler

Bizim de tam tersi ben 21+1 haftalığım kız kardeşim de 17 haftalık hamile ikimizde erkek bekliyoruz bizde çok hesaplıyoruz acaba denk gelir mi diye

Beş hafta cok fazla ve oyle bir durum olursa bebek prematüre olur kuvozde kalma ihtimali olur. Bence oyle birsey dilemeyin zamanında gelsin bebisler. Birde benim cevremde erkekler hep miadı doldurarak geldi kızlar daha erken geldi. Hayırlı olsun ikinizede

Amin amin amin :revolving_hearts:butun anne ve anne adaylarina Allah kolaylik versin . Bebeklermizj sağlıklı bir sekilde kucagimiza aliriz insAllah​:heart:

Aaaa sizin de aranizda birsey yok genelde 40 haftalik dogmuyorlar ya 37,38,39 daha once sezaryan olan varsa bebek butun gelisimi tamamlayinca gun veriyorlar diye biliyom. Benim ilk gebelik ablam ikinciye ama onun ilki normal dogumdu hadi hayirlisi olsun bklm :blush::innocent:

Tabi oyle birsey dilemiyom . Bazen bebekler inatci oluy gelmiy ya :rofl::rofl::see_no_evil:kimi 38,39,40 belki daha erken haftalarda bebek gelisimini sagliyorsa doguma aliyorlar . Son olarak da cogu annenin gunu gunune bebegi olmuyor arda 15 gunoynur nerdeyse o yuzden dedim ben ama en onemlisi saglikli bir sekilde kucagimiza almak :blush::heart:

İkimizin de ilk gebeliği ama kardesimin kalp rahatsızlığı var o yüzden sezeryan olma gibi bir ihtimali var o yüzden aynı ayda olabilir diye tahmin ediyoruz ama nasip ne zamansa o zaman gelirler önemli olan sağlık Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:

Amin amin​:revolving_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Aa aynı durumdayızz :joy: benimde ablam hamile ve bugün öğrendi erkek olduğunu, benimki kız :joy: ben 35 ablam 23 haftalık aramızda 3 ay var yaklaşık.

Bu arada kız bebek için erken gelir derler ama hiç belli olmuyor tabi

Benim ablam da bugun ogrendi erkek oldugunu gercekten de ayni . :joy:bizim aramzda 5 hafta var yakinlarimdan vs . Hep kiz gec oldu erkek erken oldu bklm hayrilisi saglikli olsun da baska ne isteriz

Benimki erkekti 40. Haftada sunı sancıyla zorla geldi :slight_smile:

Ilk defa sizden duyuyom :hear_no_evil::see_no_evil:benim ablam bir kac yakinim kizda 40 haftaligi tamamladi . Esimin arkadsi da erkekti 1 ay once dogurdu ilk dogumuydu .

40 daha vardi bence bebek hazir olunca geliy erken gec gelme olayi da hurafe