Arkadalss ikisini birden nasil veriyorsunuz .hem mama hem meme veren varmi araniz da .nasil yürütülüyor bu beslenme
İlk önce her iki göğüsten emzirmen lazım canım ondan sonra mama vermen lazım
Neden peki sütü yetiyorsa da insan vermeli mi mama bnde bunu merak ediyorum yani sütü yetmediği için mi mama veriyorlar ekstra
Bende hem meme hemde mama veriyorum.
İlk 1hafta direndim vermemek için ama başlarda mastit oldum memem taş gibi oldu .sonradan ise bebek bir türlü kilo alamıyordu aksine kilo veriyordu ve anladık ki sütüm yetmiyor.
Mecbur kaldım başta çok vicdan yaptım falan ama yapacak bir şey yok asla üzülmeyin her çocuk memeyle beslenecek diye bir şey yok.
İnsanların dediklerine falan aldırmayın beni çok üzdüler bu konuda.
İlk önce 2 mememi de veriyorum sonra mama Yani şöyle önceden her meme sonrası mama yapıyordum ama artık günlük ya 3 yada 4 defa veriyorum. Geceleri ise mamadan tamamen kestim.
İlk bir ay kilo alsın diye devamlı ağzına mama dayadım
Üzülmeyin diye yazdıklarımda sadece önlem amaçlı yanlış anlamayın belki sizin çevreniz duyarlıdırlar ben sadece tavsiyede bulunmak istedim
Birde en önemlisi ilk başlarda meme reddi olmasın diye kaşık biberon kullanın 1ay gibi falan sonradan normal biberona geçin
Ben
İlk önce her iki göğsümü de emziriyorum daha sonra mama veriyorum. Bir süre sonra kaç ml mama içeceğini anlıyorsun zaten.
Ayyy Gülşen bu çevreleri Allah bildiği gibi yapsın. Beni de ne ağlattılar üstelik biliyorsun benim bebem prematüre.
Başta ben de kendimi yetersiz görüyordum ama şu an zerre umrumda değil. Bazen ara ara insanların laf söylemesi beni delirtiyor ama yine de bir yolunu buluyoruz
Önce emzirin, doymadığını anlarsanız mama verin
Seni en iyi ben anlarım gülüm Hala da devam ediyor . yani susmuş değiller
Allaha havale ediyorum belkide benim sütüm onlar yüzünden yetersiz . Benim ve bebeğimin vebali onaların boynunda
Gardaşım