Hediye Önerileri

*İyi geceler hanımlar, başka şehirde olan yeni anne olmuş arkadaşıma hediye olarak sizce ne alabilirim? Yani ben sadece bebek odaklı hediye alınmasını pek hoş bulmuyorum, ikisi içinde bir hediye olması daha hoş geliyor bana​:smiling_face: Önerilerinizi merakla bekliyorum. *

2 Beğeni

Maddiyat olarak ne kadar düşünüyorsunuz. Ben bu durunlarda genelde arkadaşımın ağzını arıyorum

2 Beğeni

Buket çiçek olmazsa olmaz bence​:bouquet::heart_eyes_cat: Yanında ihtiyac duyulan bir hediye alırdım ben ve bunun için arkadaşımın ağzını arardım.:blush:

2 Beğeni

Arkadaşın kahve içmeyi seviyorsa bir fincan takımı ya da bir buket çiçek, bebek için de bir kıyafet alabilirsin. Genelde klasik oluyor :smile:

2 Beğeni

Emin olun sadece bebek odaklı hediyeler bile o kadar kurtarıcı oluyor ki böyle zamanlarda​:face_with_hand_over_mouth:

Eğer almadıysa anne bebek çantası falan da alabilirsiniz hem işlerine yarayacak bir şey olur hem de ikisine de almış olursunuz. Yakın arkadaşınızsa zaten kesinlikle sorun, şunu almayı düşünüyorum aldınız mı diye

5 Beğeni

Bebek bezinden pasta ala bilirsin bebek için :blush:

Anne içinde çiçek almak iyi olur bence​:bouquet::bouquet:

2 Beğeni

Ben bana gelen hediyelerden örnek vereyim, fisher price eğitici oyuncakları geldi tummy time için kullanabileceğim, reflü yatağı almamıştım bi arkadaşım sorunca onu söyledim onu alması çok hayra geçti, zaten bebek kıyafetini herkes alıyor çok fazla oluyo, bebek çikolatası göndermiş çiçekle bi arkadaşımda nasip olursa onu dağıtacağım hastaneye gelenlere oda benim için hayra geçti ben örgü örmeyi bilmiyorum bir arkadaşım bebeğim için patik ve şapka ördü onunda değeri çok ayrı yani önemli olan düşünmek gönlünden ne geçiyosa emin ol bu süreçte herşey çok hayra geçiyor :hugs:

3 Beğeni

Çiçek sepetinden eğer çok yakın arkadaşın ise ne seviyorsa onun ismine özel yaptırabilirsin bebeğe de klasik bişey alabilirsin mesela kolye takiyorsa isimli kolye ya da mesela onun bebeği babası kendisi olan bir aile resmini yapboz şeklinde basıyorlar çok hoş oluyir oyle yaltirabilirsin kişiye özel termos vs olabilir çocuğuyla anılarını kaydetmesi için hamile günlüğü alabilirsin aklıma gelirse yazarım

2 Beğeni

Maddiyat olarak pek düşünmedim yani içime sinen ayy tam onluk diyebileceğim bir şey olsun istiyorum sadece :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İlk hamile olduğunu öğrendiğimde çiçek alıp gitmiştim yanına yoksa mutlaka alırdım çünkü kendisi çiçek sever​:blush::blush:Sordum aslında ama o yazıp sorman bile yetiyor dedi de soracağım tekrar :smiling_face:

1 Beğeni

Imm kahveyi beraber içecek olsaydık evet severdi ama artık ayrı kaldığımız için üzgün :face_with_peeking_eye: ama onun için özel bir kupa olabilir ya güzel fikir oldu basit ama her gördüğünde aklına gelebilirim​:nerd_face:

1 Beğeni

Doğrudur tabi ki de ben işte farklılık olsun diyerek. Organizatör çantalar olabilir iyii fikirdi teşekkür ederim :pinched_fingers:t2::revolving_hearts::revolving_hearts:

2 Beğeni

Yanına giderken otobüslerde biraz zor o pasta işi :face_exhaling: Bakacağım ama sütü için faydalı bir şeyler olabilir kutu olarak hazırlayıp mesela

2 Beğeni

Örnekler için teşekkür ederim, çikolata yaptırmıştı biliyorum ama çoğu misafiri belki sonradan gelir onlara vermesi için yeni yaptırabilirim aklınızla yaşayın​:melting_face::smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Kişiye özel bir şeyler bakacağım her yoruma bakarak tam olarak bu bana daha iyi geldi ve tekrar soracağım da :smiling_face::smiling_face: teşekkür ederim yazan hanım arkadaşlara​:heart::heart::heart:

2 Beğeni

Ben şu yapboz resimli tablolara baktim fiyatı çok uygun 162 TL diyor yanına da saatli bileklik seti ya da kolye alabilirsin şuan hepsi indirimde toplam 300 e bile kapatabilirsin tabi bütçeyi şeylere göre kendin ayarlayabilirsin

2 Beğeni

Pek takı tuku sevmiyor yoksa bebeğin ismiyle kolye düşünmüştüm​:smiling_face_with_three_hearts: ben bir çiçek sepetine bakayımm

1 Beğeni

Bence resimli tablo manidar olacaktır 3 ünün olduğu bir resimle veyahut rahat bir ayakkabı olabilir bilemedim bir kadın için çok seçenek var :rofl:

2 Beğeni

Ay evet kadın için seçenek çok olunca da kafa karışıyor 🫨 erkekler için tam tersi asla fikir gelmez akla

2 Beğeni