Hazırlık ❣️

Kızlar 7+1 haftalık gebeyim bebeğime hazırlık olarak neler alabilirim ıslak mendil düşünüyorum bez düşünüyorum ama hangilerinden nasıl neler almalıyım fikir verir misiniz veya başka birşey şampuan vs neler alıp hazırlamalıyım siz neler yaptınız neler aldınız :blush:

3 Beğeni

Ben ıslak mendil olarak sleepy natural ıslak mendil stokladım ama şuan çok pahalı + olarak pure baby var 2 kutuda ondan sonra stokladim . Sampuan olarak dalın aldım bezi dogumdan sonra deneye deneye almanu tavsiye ederim pisik ,sizdirna vs yapabiliyor bize sleepy ,sofia,baby turco bezleei iyi geldi indirimde buldukca stokladim

0-3 ay arası esyalar fazla alma hemen büyüyor bol bol zibin al 3-6 ay aldim 40 indan sonra guzel oldu oblar 0-3 ay bizim çocuğu sıkıyor

3 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Islak mendil bende stoklayım :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Bez de evet kararsızım çocuğa göre almak daha mantıklı tabiki teşekkür ederim :pray:

2 Beğeni

Alerji pişik riski olan ıslak mendil bez stoklamak yerine daha genel geçer şeyler alabilirsiniz her ıslak mendil her bebek teninde aynı etkiyi göstermiyor ya da bez​:cherry_blossom:alt açma örtüsü müslin örtüler bebek havlusu unisex parçalar battaniye puset minderi örtüsü bebek kuveti filesi gibi alışverişler yapabilirsiniz

4 Beğeni

Pure baby çok güzel ben normalde de kullanıyorun

2 Beğeni

Bende 7 haftalığa yakınım biraz erken değilmi ıslak mendil için diğer alacakalrın için bişey diyemem fakat ıslak mendil kurıyabilir diye doğuma yakın alacam ben isterseniz sizde öyle yapın

3 Beğeni

@Tuğçee Mantıklı evet :+1: Teşekkür ederim

2 Beğeni

@Öykü18 Olabilir evet

2 Beğeni

@Öykü18 biz 7+1 olduk siz kaçtasınız canm

2 Beğeni

Hayir ben 3 aylikken falan aldim bayagi ekonomik oldh benim icin serin bir odada muhafaza ederse bisey olmaz

2 Beğeni

Yarın tam 7 hafta olacam

2 Beğeni

Ya ıslak mendil kuruyabilir bence stoklamayın :confused: bir de bez için de genelde anneler deneyerek buluyor her bez her bebeğe uymuyor onu da genelde stoklamayın diyorlar.

2 Beğeni

Katılıyorum size ıslak mendil kurur doğuma yakın alınması daha iyi

1 Beğeni

Ben goon bebek bezini çok beğendim ıslak mendil olarak kokusuzları tercih ediyorum

1 Beğeni

Sleepy kullanıyoruz biz memnunuz .

Tabi siz bilirsiniz Ama şimdiden başlamak biraz erken olmazmı ki​:smiling_face:

1 Beğeni

@Sevane Şimdiden çok erken ama ufak tefek birşeyler alıp hazırlamak istiyorum daha hicbirsey almadım bide heves var :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İlk gebeliğimde de alacaktım erkenden öğrenir öğrenmez sonra vazgeçtim neden vazgeçtim bilmiyorum ama sanırım içime doğdu iyi ki almamışım bebeğim düştü. Bunda da 13. Haftaya kadar bir iğne dahi almadım. Şimdi 23 haftalığız çok şükür çok az şeyler kaldı bez uyku tulumu Çorap temizleme pamuğu VS kaldı. Yani çok az parçalar kaldı o kadar erken başlamanızı tavsiye etmem.