Haziran anneleri kaç kişiyiz. Nasıl gidiyo
Siz nasılsınız ?
Benim de haziran allah izin verirse 4 bebegim olcak ama baya heycan var biraz zorluyo diyer hamileliklerime gore sizin nasil.gidiyor
Benimde 14 haziran gösteriyor burada ilk hamileliğim
İlk hamileliğim hem çok heyecanlı hem çok tedirginim ailemden uzakta olduğum için dahada tedirgin oluyorum galiba
Haziranda inşallah kızımla kavuşucaz suanlık hersey yolunda gidiyor tabıkı küçük sorunlar var ama onlarda o kadarlık olucak yine de rahat hamilelik geçirdiğimi söyleyebilirim
Sizin ne gibi sorunlarınız oluyo arkadaşlar ben mide ekşimesinı bu aralar cok yaşiyorum
Elhamdülillah benim çok sıkıntım olmadı başından bu yana kusma mide bulantısı hiç yaşamadım şimdi arada midem yanıyor 29+4olduk oğlumla bakalım neler yaşacağız güzel şeyler yaşayalım sağsalim kucağımıza alalım hepimiz
İyi gidiyor 13 Haziran da gözüküyor doğumum. Biraz yorucu ama tatlıs şeyler
Benim bacak ve kalça ağrısı çok fena şimdiden Daha 2 buçuk ay var . Gece uykusu yok bende. Sırt üstü asla yatamıyorum. Yan taraflara yatmaktan bacaklar ağrıyo sürekli bu arada benim de kızım olcak. Benim de 4. Gebeliğim. Diğerleri böyle zorlamadi. Bu zor geçiyor
Merhaba benim de son tarih 3 temmuz ama 3.dogumum oldugu icin muhtemelen haziran annesi olacağim cunku iki kizimi da 38 39 haftada dogum yaptm
Bende de 18 Haziran gözüküyor doğumum 33+4 um şuan kızım olucak her şey tam da benim bir kaç eksiğim var ve bebek arabası almadım onun haricinde inşallah her şey tam sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah… İnşallah sizinde
Haziran 25 de de benim oğlum geliyor zaman geçsin istiyorum resmen uzak yoldan çok sevdiğim biri gelecekmişte zaman hiç geçmiyormuş gibi hissediyorum
26 sinda da benim oglum geliyor cok heyecanlıyım
Hepimizin arasında 1_2 gün fark var aynı hafta dogurucaz galiba. Sağlıkla gelsinler. Hepimize hayırlı evlat olsunlar. Bizi de onlara hayırlı anne eylesin Rabbim
8 haziran İDİL imize kavuşacağız inşallah
Haziranın 21 den sonra doğumum.Daha tarih belli değil.Cok heyecanlıyım Bebisimde çıkmak için can atıyor.Hic durmuyor maşallah.
Benim 18 Haziran ama sanki daha erken gelicekmis gibi hissediyorum hep bu sizde de oluyor mu yoksa sadece bana mı geliyorlar
Yoo bana da öyle geliyor .Acayip kipirdak bir kızım var çünkü . Etrafımda öyle söylüyor nasip bakalım.
Benimde çok hareketli ya yeri daralmış bizimkilerin herhalde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah