Gelicek ay doğum var ben daha hiç bişi yapmadım kızlar. Çok geciktim sanırım düşünüyorum da çok bişide almak istemiyorum. Diyolar yenidoğan bebişler çabuk büyür bizimkisi yaz çocuğu olucak neler önerirsiniz? Bide hangi beşik daha rahat? Temudan falan bazı şeyleri gördüm sizce ordan sifariş vermem güvenli olurmu? Burda olmayan şeyler vardı uygun fiyata onları almak istiyorum ama baya seçimler arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Yatak olarak kanz ın whitname derisini aldık araba olarak ta joie mirus serisi hem uygun hem özellikli ben tavsiye ederim benim de doğumum haziran ayında olacak ama erken doğum riskim var Rabbim hepimize yardım etsin
@Mahbuba merhaba
Bu soruyu #mucizebebek uygulamasından sorabilir misin orada kullanıp deneyimlemiş, hangi marka yada modelleri alıp memnun kalmışlar sana daha yardımcı olabilirler ![]()
İnşAllah Rabbim yardımcınız olsun merak etmeyin risk diyolar ama sonra 39-40 lara geliyo insan içiniz rahat olsun bol bol dinlenin. Süs gibi beşikler istemiyorum o yüzden kullanışlı olsun diye çok düşünüyorum anne yanı beşik derler onlar rahat oluyomuş ama 1 yıl falan kullanılıyormuş anca o yüzden böyle kararsızım
Çok teşekkür ederim öneriniz için.
Mucize bebek Uygulamasını 1 ay olcak indireli hiç orayı açmadım dedim bebiş doğduktan sonra açarm çünki orda boy kilo falanda var ne yazacağımı bilmiyorum o yüzden burdan soraym dedim. Bakalım inşAllah burdaki tecrübeli annelerde yardımcı olur
Şuan için tahmini değerler yazarsın bebiş doğunca bilgileri güncellersin
. Buradan cevap alamazsan mucize bebek’e yaz mutlaka ![]()
Tamamdır çok teşekkür ederim
orayıda denerim
Allah razı olsun Yok benim aldığım hem anne yanı hem de 4-5 yaşlarına kadar kullanılabilir
Güzelmiş o zaman linki varmı peki? Bakabilir miyim
Ben direkt ebebek mağazasından aldım gittiğinizde size söylediğim modeli söylerseniz yardımcı olurlar