Haziran anneleri ile doğum heyecanı

Merhaba @haziran-anneleri nasılsınız?
Doğumunuza çok az kaldı kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Eksiğiniz varsa alınacak bir şeyiniz kalite, indirim vs araştırmanıza yardım edelim

Kimler haziran annesi olacak :partying_face::partying_face::partying_face:

Bebeğinize kavuşmak için hazır mısınız?

baby birth GIF

2 Beğeni

Ayy kimse yok muu​:pleading_face: bi ben. Eksiğim var mı bilmiyorum açıkcası çantayı öyle böyle hazırladım. Bebeğimin odası yok seneye hazırlarız diye düşündük. Bu yüzden dolabı da yok almadık. Kendi dolabımızda yer açsam nasıl olur bilmiyorum. Bu örnek hastane çantasında gereksiz çok şey var gibi geliyor bu yüzden kendimce bişeyler koydum lazım olabilcek. Hazır mı değilim yoksa ne bilmiyorum biraz tuhafım açıkcası :pregnant_woman:

6 Beğeni

Konu daha yeni açıldığı için haziran anneleri yakında görür. Size haziran annesi arkadaşı bulamazsak da ben temmuz annesiyim ama haziran annesi gibi davranırım sizi yalnız bırakmam.
Ben çantaya koyacaklarımı henüz çantaya koymadım ama dolap içinde yan yana getiriyorum
Biz de bebek odası yapmadık. Bugün baza altında yıllardır kullanmadığım eşyaları çıkarttım. Bir günde biter diye düşünmüştüm ama bitmedi.
Ben de dolabımızdan biraz yer açtım o da daha bitmedi
Kafanızın içinde yapılacaklar listesi çok olduğu için bu duyguyu yaşıyorsunuz
Kafanızı en çok hangisi yoruyorsa ondan başlamanızı öneririm.
Dolap çok kafamı kurcalıyordu şimdi biraz daha iyiyim.
Ben de sizin gibi kendi kendime yavaş yavaş yardım almadan yapıyorum

4 Beğeni

Yaa çok iyisiniz çok teşekkür ederim :heart_eyes::cherry_blossom::cherry_blossom::heart::heart: dediğiniz gibi bi yerden başlıcam az kaldı çünkü. İçimde de bi his var yarın kontrolde hadi doğuma dicekler gibi. Duygu durumum değişik yani​:smile:

3 Beğeni

Ayyy hadi hadiii doğurun da hep bereber büyütelim bebeleri inşallah sağlıkla :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Memede uyumaya bayılıyo benimki beni de uyutuyo kendiyle :smiling_face_with_tear: Sizlerin tecrübeleri nasıl olacak çooook merak ediyorum çook :star_struck::star_struck::star_struck:

3 Beğeni

Her gün ne zaman doğucaksın kızım diye soruyorum gün yaklaştıkça sabırsızlanıyorum. Burda sizin tecrübelerinizi anlatmanız da beni daha çok heyecanlandırıyor. Sağlıkla alalım inşallah hepimiz kucağımıza sizde sağlıkla büyütün inşallah. :heart::heart_eyes::palms_up_together::cherry_blossom:

2 Beğeni

İlk bebeğin mi senin de ? Eğer öyleyse doğum kilosunu çok dikkate alma ilk 10-15 gün arası ödem atıyor bebekler senin gibi kilo kaybı değil o korkma. Ben bilmiyordum mesela bunu şaşırmıştım. 2910 la doğdu, 2830 a kadar düştü bebeğim. Bugün sağlık ocağı kontrolü vardı 3080 olmuş kilosu c.tesi 2830 bugün 3080 yani :hugs: Boyu da 49cm doğdu bugün 54cm olmuştu. Taaaamm 4 cm uzamıışşş :sweat_smile::sweat_smile:Hey Allahım yarabbim :heavy_heart_exclamation: @Funda

2 Beğeni

Ya maşallah :heart_eyes::cherry_blossom:evet ilk gebeliğim. bakalım şuanki kilosu ne önden gidiyodu yarın kontrol var bi aksilik olmazsa. Sizi bilgilendiririm. Telaşlanmam öyle kiloya boya falan. Sağlığı iyi olsun yeter kilo nasıl olsa alınır. :heart_eyes:

2 Beğeni

Bana da karnımdayken 3200 demişti kilosu için mesela doktorum. 2910 görünce doğum kartında şaşırmıştım :smiling_face:

2 Beğeni

Maşallah. :cherry_blossom: Dediğim gibi sağlığı iyi olsun inşallah​:palms_up_together: bize evlenmeden önce sma testi yapıldı eşim taşıyıcı çıktı bende bişey yok ama ister istemez hep aklımda. Dedim ya kilo falan alınır. İnşallah sağlıklıdır. :palms_up_together:

2 Beğeni

Biz yaptırmadik öyle bir test. İnşallah sizde de hiç bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle. Hastalıklarda genelde anne taşıyıcı oluyor diye biliyorum. Sende ortada bişey yokken yok yere düşünüp üzme kendini. Hiç bişey olmayacak sağlıkla huzurla büyüyecek inşallah bütün minikler :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation: @Funda

2 Beğeni

Biz de yaptırdık sma testi. Eşiniz taşıyıcı çıktıktan sonra size de yapıldı mı ?

2 Beğeni

Evet anneden geçiyomuş bebeğe de o yüzden hiç bir tedavi uygulamadan hamile kalabildim. Yoksa iğne vs ile hamile kalmasını tavsiye ediyolar. Yinede işte insanın içi bi tuhaf oluyor. Her haliyle rabbim veriyor kabulumuz. Amin inşallah bütün bebekler huzurla sağlıkla büyüsün hayırlı evlatlar olsun. :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Evet eşim taşıyıcı çıkınca bana da yaptılar her ikisi içinde sonuçlar 3 ila 4 ay içinde çıktı. Şükür bende bişey çıkmadı. Sizinki belli oldu mu?

1 Beğeni

Benim eşime yapıldı sadece, negatif çıkınca bana yapılmadı. Ben bilmiyorum taşıyıcı olup olmadigimi sonuçta belki ben de tasiyiciyim ama eşim negatif çıkınca bana yapılmadı. Anne ve babadan ikisininde pozitif çıkması gerek biri negatifse bebeğe o gen aktarılmıyor içiniz rahat olsun bu konuda. :smiling_face: Zaten bir sıkıntı olsa müdahale ederlerdi.

2 Beğeni

Kimsenin bebeğine bişey olmasın herkesin bebeği sağlıklı olsun inşallah. :palms_up_together: Sağolun :heart:

2 Beğeni

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Funda Endişeni anlayabiliyorum ve heyecandan öyle hissediyorsun. İlk kızım doğduğunda biz de kendi dolabımızdan yer açtık, bir büyük bölümü ona vermiştim ki emin ol bebek kıyafetlerine çok bile geliyor o yer açılan bölümler, o kadar minikler ki :grin: Hastane çantasını sen kendi içine sindiği gibi hazırla zaten, iyi yapmışsın o konuda :blush: Rabb’im bir çırpıda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :pray::heart: Ne hissedersen buraya yazmak istersen yaz, yanında oluruz her türlü. Yeter ki sen ve bebeğin mutlu ol :cherry_blossom:

3 Beğeni

@Funda normalm doğumlu yaptiricaksin?

Ne güzel.,mucize anneye bir bebiş dahamı geliyor :heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Allah razı olsun çok sağolun gerçekten :cherry_blossom::palms_up_together:

2 Beğeni