Hayırlı bayramlar

Tüm Mucize Annelerimizin bayramanı kutluyorum. Gelecek yıl bayrama bebişleriniz ile birlikte sağlıkla sıhhatle girmeniz dileğiyle. İyi bayramlar…

9 Beğeni

Teşekkür ederim size de ailenizle birlikte huzurlu bayram dilerim :bouquet::candy:

Eid Mubarak Happy Islamic New Year GIF by TRT

1 Beğeni

Amin, çok teşekkür ederiz :pray::heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aminn, çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts: hayırlı bayramlar herkese :heart::pray:t2:

2 Beğeni

Aminnnn :heart_eyes::pray:teşekkür ederim, sizinde bayramınız kutlu olsun :partying_face::partying_face::partying_face:turkiyede girdimi bayram ? @admin

1 Beğeni

Teşekkür ederiz.Amin.Sevdiklerinizle beraber,mutlu bayram geçirmeniz dileğiyle.:tulip::ram::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Azerbaycanda daha girmedi tam degilmi? @FidanUğur 28 29 u giricek diyorlar ama 29 aslında ben bildigim.eşim 28inden giricek diyor ben 29 dan.
Girdimi?kurban.

@Sevane18 Yok cnm bizlerde girmedi.Yarın yani 28’i kurbanlar kesilecek Allahın izni ile.Ama 3 gün bayram 28,29,30.

Amin inşaAllah,hep beraber mutlu sağlıklı huzur dolu bir yıllar olsun​:pray::partying_face::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Eşim dogru biliyormuş o zaman :grin:təşəkkür ederim canim​:rose:

1 Beğeni

Hayırlı bayramlar herkese :pray::hugs:

2 Beğeni

Hayirli bayramlar @Glsh887

1 Beğeni

Tesekkur ederim,Bende forumdaki her kesin bayramini kutlarim,:sparkles:Allah dualariniz,oruclarinizi,kesilen kurbanlarinizi kabul etsin,bebislerinizle sağ salim nice mutlu bayramlara,senelere​:two_hearts::tulip::palms_up_together:t2:

3 Beğeni