Yıllar yıllar önce Facebook kullanırken bu fotoğraflar proflimdi Allah biliyo yaa hp ikizlerim olsun istedim hep de yakınlarım Allah sana ikiz nasip etsin çok istiyorsun dedi eşimle tanışmadan önce ailesinde ikiz olan biri nasip olsun diye dua ettim kayınvalidemin ikizi olmuş eltimin var kayınpedermin ikizi var Rabbim bizlere de nasip etti inşallah bi sorun olmadan da tamamlarız hamilelik sürecini kimin duası kabul olunur bilinmez birbirimze hep dua edelim canım kızkardeşlerim
İnşallah resimdeki gibi gibi bal kuzuların olur
Amin inşallah güzel yüzlü adminimiz
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza kolay geçsin doğumunuz ben bile heyecanlandım sizin az kaldığını görünce
@Tatlıheyecanım_3012 Ayy ikiz bebek beni hep heyecanlandırır. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh, güzel sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum
Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah .
Sağ salim dogum nasip etsin bizlere inşallah amin.
Çok sevindim adına arkadaşım təbrik ederim sâg salim bitir inşallah her ağızda bir dua vardir ,ben o yüzden dua etmeyi ve edinmeyi seviyorum.ama dua etmiyor burda kimse ben dua etdigim zaman.
Her kesin kendi secimi sonuçta.
Ama hep dua edelim bir birimize
Bu arada ben de ikiz olsun istiyordum senin kadar olmasada ikiz bile zann etmişdim bebegimi inan keseyi bir gorunce şaşırdım @Tatlıheyecanım_3012
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize her şeyin en güzelini nasip etsin
Dua etmek de etmemek de bi imtihan rabbim o sevaba nail olmasını istemediği kulundan onu bile alır ben buna inanıyorum biz edelim duamızı etmeyenin canı sağ olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin diyecek çok bişey yok bazı şeyler nasip ben ikiz istiyordum ama hiç ikiz gibi hissetmedim doktor iki kese var deyince saflaşıp iki kese derken ikiz mi demişimrabbim hayırlı evlat nasip etsin 1 2 farketmez sağlıklı olsunlar yeter
Amin inşallah ,en onemlisi o.