Merhaba, hava nemlendirici kullananlar tavsiye verebilir mi?
Ben yenice küçük olanlardan aldım. Gece kullanacağım bakalım burnum yine tıkanmaz inşallah. Yanında kokuda yollamışlar,yedek filtresi, kablosu var işte. Kabloyu kendi şarj bataryama taktım gayet güzel fısslıyor ve yayılıyor da koku ışıklı da hem odalar küçük o yüzden bana yeterli olur tabi
Biz daikin mck55w modelini kullandiriyoruz, nemlendiricili hava temizleyici. Polen alerjim sebebiyle ozellikle temizleme fonksiyonu icin almistik, temizleme ozelliginden epey memnunuz. Odanin nem seviyesi hic dusmediginden nemlendirme ozelligini pek kullanmadik ama genel olarak bu markanin urunleri basarili, tavsiye ederim.
Arkadaşlar sanirim oda nemlendirici almam gerekiyor dogumuma sayili gunler kaldi Siz hangi marka kullaniyorsunuz ne önerirsiniz
Bende klima kullanıyorum yaz kış fikir veren olursa burda bekliyim büyük ihtiyaç çünkü
Ben kışın almıştım oğlum okulda bu sene çok öksürük ve burun tıkanıklığı yaşıyordu onu kullandığım dönem epey rahatlamıştı
Wewell markası çok memnun kaldım kızım doğuncada kışa artık odada onu kullanırım
Wewell whc650 modeli ışıklı
Biz bunu gecen sene aldik evimiz klimali oldugu icin bebegimiz doğunca ona kullanacağız. Ozellikle kışın cok ise yariyor yogun nemlendirme ozelligi var kademeli olarak. Ve 4.5 litre uzun saatler kullanabiliyoruz 10 saat vs.suyu bitince otomatik kapaniyor ben cok memnunum daha once küçük almistik gercekten ise yaramadi bu bir odaya gayet yetiyor
Varsa link atabilirmisin
Hangi model link atabilirmisin
Kizlar merhaba kışın klima ile ısınıyoruz bebiş icin nemlendirici arıyoruz ama trenyoldan birsuru farklı farklı karar veremedim alıp memnun kalan varmı görsel atarsanız sevinirim
Teşekkür ederim bu da alacaklarim arasındaydı degerlendiricem bunu da
Ne kadar pahallanmis… bende de bundan var… çok memnunum…
E et pahalılar ve o yuzden duzgun olsun en azından diyorum
Birçok ürüne göre ucuz tabi… ama benim aldığım fiyata göre yükselmiş… gerçi benim aldığım 2 yıl falqn oldu
Selam kızlar klima var yattığım odada sabaha kadar aşırı kurutuyor 3 aylık bebeğim bronşit oldu önerenileceğiniz güzel ni hava nemlendirici var mı birde nemlendiriciyi yazında kullanmamıza gerek var mı acaba