Hatay'da ayrıntılı ultrason yapan yerler

Merhaba kızlar ben 21+4 haftalık hamileyim normalde ilçemdeki devlet Hastanesi’ne gidiyorum ve doktorum 20 -23 hafta arası ayrıntılı ultrason yaptırabilirsin dedi bende ilk gebeliğim yaptırma istiyorum ama bir tek mozaik hastanesi var bildiğim ona da randevu aldım ama once randevuya gidip sonra tekrar ayrıntılı ultrason için gün veriyormuş oyle dedi doktor ücreti de ne kadar bilmiyorum ama pahalıymış başka nerde yaptırabilirim bilginiz var mı :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Antakya tarafında oturuyorsunuz sanırım :blush: Ben İskenderun’da oturuyorum ve Palmiye hastanesini öneririm

Teşekkür ederim saolun :smiling_face_with_three_hearts: Yayldağında oturuyoruz da biz bir türlü bulamadım MKÜ araştırma hastanesinde de var diyenler oldu ama nasıl bilmiyorum palmiye hastanesi hakkında bir bilginiz var mı peki randevu alıp gittiğimiz zaman hemen bakıyorlar mi ayrı gün mü veriyorlar yoksa

1 Beğeni

Özel bir hastane zaten. Arayıp hemen randevu alabilirsiniz :blush: Doktor olarak da Ertan Aydın öneririm, ilk doğumumun doktoru :smiling_face_with_tear:

Teşekkür ederim saolun :blush:

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

1 Beğeni