Hatayda kadin dogum doktoru önerisi. Iskenderun
Özelde palmiye hastanesinde ertan aydın Devlet hastanesinde selin tertemiz vardı iyi bi doktor
Tesekkürler. Ben gelisime gidiyorum nilay piskinpasa memnunum aslinda ama sormak istedim bilginiz varsa diye
@hatay-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim sizde isterseniz üstüne tıklayıp katılabilirsiniz tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz
Devlet hastanesinde Özge Gürel
Palmiye hastanesinde Ertan Aydın’ı tek geçerim
Teşekkür ederim. Bakalim Palmiye ye gidersem Ertan Bey e giderim. Gelisim hastanesi hakkinda bilginiz var mi peki ben daha kapsamli oldugu icin orayi tercih ettim acikcasi sanirim palmiye zaten gelisimin bunyesinde
Suan bildigime gore palmiyeyle gelisim baglantili ama ertan aydin vok iyi bi dokktor cok guzel ilgileniyorlar gelisimde hic gitmedim o yuzden bilmiyorum yilbasindan once 750 tlydi muane ucreti simdi guncellenmistir ertan aydinin
Anladim tamamdir tesekkur ederim
Palmiye ve Gelişim hastaneleri birleştiler ve beraber çalışıyorlar. İlk gebeliğimde 2 aylıkken Gelişim Hastanesi’ne gitmiştim ama düşük riskim olduğu dönemde doktor hastaneye gelmemişti. Adını unuttum doktorun. O yüzden Palmiye’ye geçiş yapmıştım, iyi ki de Ertan beyle devam etmişim
Eltim Palmiye’de çalışıyor. Muayene ücretleri 1100 TL olmuş canım