Hatay Doktor önerisi

Hatayda kadin dogum doktoru önerisi. Iskenderun

3 Beğeni

Özelde palmiye hastanesinde ertan aydın Devlet hastanesinde selin tertemiz vardı iyi bi doktor

1 Beğeni

Tesekkürler. Ben gelisime gidiyorum nilay piskinpasa memnunum aslinda ama sormak istedim bilginiz varsa diye

1 Beğeni

@hatay-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim sizde isterseniz üstüne tıklayıp katılabilirsiniz tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz :hugs:

2 Beğeni

Devlet hastanesinde Özge Gürel

Palmiye hastanesinde Ertan Aydın’ı tek geçerim :star_struck:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Bakalim Palmiye ye gidersem Ertan Bey e giderim. Gelisim hastanesi hakkinda bilginiz var mi peki ben daha kapsamli oldugu icin orayi tercih ettim acikcasi sanirim palmiye zaten gelisimin bunyesinde

1 Beğeni

Suan bildigime gore palmiyeyle gelisim baglantili ama ertan aydin vok iyi bi dokktor cok guzel ilgileniyorlar gelisimde hic gitmedim o yuzden bilmiyorum yilbasindan once 750 tlydi muane ucreti simdi guncellenmistir ertan aydinin

1 Beğeni

Anladim tamamdir tesekkur ederim

2 Beğeni

Palmiye ve Gelişim hastaneleri birleştiler ve beraber çalışıyorlar. İlk gebeliğimde 2 aylıkken Gelişim Hastanesi’ne gitmiştim ama düşük riskim olduğu dönemde doktor hastaneye gelmemişti. Adını unuttum doktorun. O yüzden Palmiye’ye geçiş yapmıştım, iyi ki de Ertan beyle devam etmişim

1 Beğeni

Eltim Palmiye’de çalışıyor. Muayene ücretleri 1100 TL olmuş canım