Arkadaşlar 5 gün oldu çok ağır gribe düştüm bebeğe birşey olmasından da korkuyorum ama Siz hiç grip oldunuz mu ya da nasıl aşabilirim Portakal suları narlar kemik suları hepsini içiyorum ama burnum açılmıyor ve çok halsizim lütfen çözümü olan var mı ya da sizde yaşadınız mı
Bebeğe bir şey olmaz canım merak etme çok ağrın var ise KBB uzmanına muayene olmalısın
Papatya kaynatıp Bi tencerede buhar yapın yüzünüze sinüsleri yumuşatıyor, yatmadan önce de ayağınızı altına vikis sürüp yün ya da pamuklu çorap giyip yatın, çok geçmiş olsun
Can’ım doğumun ne zaman hayrlısıyla mart kaç görünüyo bide normal mi olck merak ettim hazırlıklarn faln tamm mı kac haftalık oldn ayy ne çok soru sordum bende merakımdan kusura bakma
2-3 hafta önce çok ağır bir grip geçirdim şuan 14 haftalık hamileyim. Ateşim vardı hafiften, 2 gün boyunca , doktoruma yazdım ateşi düşüremiyorsan acile gitsen iyi olur dedi. Bir tek parol verebildiler parol da olsa iyi geldi biraz ama onun haricinde boğazım burnum çok kötüydü halsizlik çok kötüydü… hayatımda bu kadar ağır hasta olmamıştım, normalde 4 günde iyileşirdim 7-8gün sürdü , korktum bebek iyi mi acaba diye covid ya da influanza değilmişim neyse ki… ama hamilelik için de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yinede içim rahat etsin diye bu hafta doktoruma gideceğim anca müsaitlik buldum bir çok hamile zamanında domuz giribi , covid geçirdiler, bir de hamilelikte bağışıklık sistemi düşüyormuş sanırım o yüzden genelde bi grip geçirilmesi olasıymış
Problem yok canım tabi ki sora bilirsin
20-25 Mart arasında olacak dedi doktorum normal doğum olacak
Allah’a şükür herşeyim hazır bir tek miniğimin gelmesini bekliyoruz
Ohh maşallah maşallah allh hayrlısyla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalkken doğumun olck acaba bide normal doğum mu
Aynı şeyleri yaşıyorum Hastanede sadece parol ve C vitamini yapabildiler onun dışında bol bol portakal suyu dedilerse ay bugün 5. Gün inşallah dediğiniz gibi geçer Bende haftaya hemen randevumu aldım inşallah sizinkide temiz çıkar
Ya çok teşekkür ederim mutlaka bunu yapacağım bitki çayı da içemiyorum ilaçta verilmiyor bu yeni gripleri atlatmak çok zor
Çok teşekkür ederim
Normal canım eğer bı sıkıntı olmazsa 40-41 haftaya kadar bekleyeceğiz
Hm hadi hayırlısı olsun inşallah
Amin canım cümlemize kolay doğum nasip etsin Rabbim
Işık su için mümkünse birde benim bir kürüm var o da çok faydalı, taze zencefil kabuklarını soyun dilimleyip, limonu kabuklarıyla güzelce yıkayıp dilimleyip cam kavanoza sırayla turşu kurar gibi zencefil limon 2 kaşık bal yine aynı sırayla elinizdeki malzeme bitene kadar koyun malzemeyi kapağını kapatıp ters koyun 2 saatte bir ters yüz yapın zencefil eriyecek limon suyunu salıcak bu şekilde ılık suya katıp içebilirsiniz, kaşıklayıp içebilirsiniz ıhlamur çayına koyabilirsiniz
Bende aynı durumdayim daha bu gün gittim doktora ateş olmadıktan sonra bebeğe zararı olmaz dedi ıhlamur ballı süt meyve ılık duş önerdi
Ballı zencefil cayida çok iyi oluyomus ayrıca