Hastaneye gidiyorum dua bekliyorum🥹

Kızlar doğum belirtilerinden birini yaşadım, galiba doğum başladı karnımı doyurup hastaneye gideceğim. Lütfen bana dua eder misiniz sağ salim kavuşalım yavrumla kolay doğum olsun inşallah amin amin aminnn​:face_holding_back_tears:

12 Beğeni

Allah yardımcın olsun. Kolay doğum olur senin için inwAllah. :bouquet:

3 Beğeni

Ne güzel,iyi haberlerinizi bekliyoruz.:blush::heart: Sağ salim kavuşunda gelin. MaşAllah her gün bir doğuran annemiz oluyor ve bu beni çok mutlu ediyor.Sıra bizede geliyor yavaştan.:heart_eyes::tulip::palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Oyyy sağlıkla gelsin inşallah, inşallah her şey kolaylıkla olur, göz açıp kapayıncaya kadar yavrunuzu kucağınıza alırsınız​:heart:

4 Beğeni

Yaaa, aynı gün doğum yapacakmışız bir de :see_no_evil::grin: Sizin de doğumunuz çok kolay ve güzel geçer umarım :pray:

Ben de karnımı doyurdum, eşim işten sabah geldiği için biraz uyumasını istedim. Onun da enerjik olması lazım sonuçta :grin:

İkindi vakti geçeceğiz biz de hastaneye. Dinleniyorum şimdi evde :blush:

@Zozo

5 Beğeni

Hadi bakalim arkadasim busefer olacak Dualarimiz seninle

2 Beğeni

Hadii bakalimm bi annemim daha kavusuyor bebisine :heart_eyes::smiling_face: Allah yardimcin olsun kolay agrisiz acisiz bi dogum olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruz :bouquet::bouquet:

2 Beğeni

Allah yardımcınız olsun, inşallah kolay doğum olur :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

2 Beğeni

Ay inşallah :star_struck: Sağ salim dogurursun insallah :smiling_face: @Zozo

2 Beğeni

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağ salim anlatırsınız

3 Beğeni

Saga salim kolaylikla doğurun insallah :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Bugün iki doğum hadi bakalım sağ salim al kucağına Allah kolay geçirsin :two_hearts:

3 Beğeni