Hanımlar selam selam şimdi bu doğum odası süsleme vs işleri var ya onu kendimiz yapabiliyo muyuz ben punchtan kapı süsleri yapiyodum zaten kendime öyle bı şeyler düşünüyorum hastane buna izin veriyo mu yani çünkü anlaşmalı firmalarla çalışıyorlar diye biliyorum
Çoğu özel hastanede kendi süsünle yapabiliyorsun bence yaptırmayanı duymadım
Evet izin veriliyor her hastanede kendiniz yapabilirsiniz
Birşey diyeceklerini sanmıyorum sor istersen bir daha gittiğinizde ben çıktım doğum bölümüne her yer süslü idi valla 5 katta doğumhane
Kız bir sürpriz yap ben doğum yaptığımda gel yanıma
Ayyyy ne zamandi abla senin doğum
Ay süper o zaman boşuna para vermiyim
Süper o zaman
20-25 Mart arasında bakalım normal doğum olacağı için ne zaman gelmek isterse paşam
Ayyy haber edebilir misin ki gelirim valla ismi belli mi abla
Göktuğ olacak ismi Yazarım suyum geldiği zaman bagiririm burda doğuruyorum diye
Şakaaaaaaa ablaaaaa benimde oğlum olursa Göktuğ koycam ay şok oldum hatta Göktuğ Gökay Gökalp arasında kalmıştık
Kalp kalbe karşı imiş
Bak abla şimdi de Ömür diye düşünüyoruz ne zor bu isim işi vallahi
Kendin yapabilrisin diye biliyorum bende dışarıdan arkadaşım organizasyoncu o yaptı bana Ama hastanelerinde anlaştığı organizasyon şirketleri var isteğe bağlı. sen emin olmak için doğum yapacağın hastaneye sor giderken kontrole ne olur ne olmaz
Evet evet sorcam bende elimden geliyor malzemelerimde var hem punch falan yaparım kapı süsü tül hemde evime gelince yavrumun odasına koyarım
Zor valla Allah yardım etsin
Amiiiinnn abla hepimizin ay o zaman sana punchtan kapı süsü yapayım olurda inşallah doğumuna gelebilirsem
Örnekleri malzemeleri bizlede paylaş bizde yaparız belki bir de Hospital hastanesinin krndi organizasyon hizmetleri var galiba Dr beklerken orda bı pankart koymuşlardi