Hastanelerde oda süslemeyi kendimiz yapabiliyor muyuz?

Hanımlar selam selam şimdi bu doğum odası süsleme vs işleri var ya onu kendimiz yapabiliyo muyuz ben punchtan kapı süsleri yapiyodum zaten kendime öyle bı şeyler düşünüyorum hastane buna izin veriyo mu yani çünkü anlaşmalı firmalarla çalışıyorlar diye biliyorum :roll_eyes:

3 Beğeni

Çoğu özel hastanede kendi süsünle yapabiliyorsun bence yaptırmayanı duymadım :innocent:

Evet izin veriliyor her hastanede kendiniz yapabilirsiniz

Birşey diyeceklerini sanmıyorum sor istersen bir daha gittiğinizde ben çıktım doğum bölümüne her yer süslü idi valla 5 katta doğumhane

Kız bir sürpriz yap ben doğum yaptığımda gel yanıma :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ayyyy ne zamandi abla senin doğum :joy:

1 Beğeni

Ay süper o zaman boşuna para vermiyim :joy:

1 Beğeni

Süper o zaman :heart_eyes:

20-25 Mart arasında bakalım normal doğum olacağı için ne zaman gelmek isterse paşam :hugs::baby:t2::blue_heart:

1 Beğeni

Ayyy haber edebilir misin ki gelirim valla ismi belli mi abla :blue_heart:

1 Beğeni

Göktuğ :blue_heart: olacak ismi Yazarım suyum geldiği zaman bagiririm burda doğuruyorum diye

3 Beğeni

Şakaaaaaaa ablaaaaa benimde oğlum olursa Göktuğ koycam ay şok oldum :joy::joy::joy::joy: hatta Göktuğ Gökay Gökalp arasında kalmıştık :joy:

2 Beğeni

Kalp kalbe karşı imiş :rofl::joy::rofl::joy:

1 Beğeni

Bak abla şimdi de Ömür diye düşünüyoruz ne zor bu isim işi vallahi :joy::joy:

1 Beğeni

Kendin yapabilrisin diye biliyorum bende dışarıdan arkadaşım organizasyoncu o yaptı bana Ama hastanelerinde anlaştığı organizasyon şirketleri var isteğe bağlı. sen emin olmak için doğum yapacağın hastaneye sor giderken kontrole ne olur ne olmaz :smiling_face_with_three_hearts:

Evet evet sorcam bende elimden geliyor malzemelerimde var hem punch falan yaparım kapı süsü tül hemde evime gelince yavrumun odasına koyarım :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Zor valla Allah yardım etsin :blush:

1 Beğeni

Amiiiinnn abla hepimizin ay o zaman sana punchtan kapı süsü yapayım olurda inşallah doğumuna gelebilirsem :face_holding_back_tears::blue_heart:

Örnekleri malzemeleri bizlede paylaş bizde yaparız belki bir de Hospital hastanesinin krndi organizasyon hizmetleri var galiba Dr beklerken orda bı pankart koymuşlardi

Evet onlarla konuştum abla İlkadım bı şey adı 3 bin neredeyse full oda kapı sadece 2 mi neydi bak bı sipariş almıştım sana yaptıklarımı atıyım :blush:

5 Beğeni