Hastanedeyim lutfen dua edermısınız

gece 3 rahsızlastım anı kusmayla uyandım bel ve karın arım vardı geldım acıle 4 te nst bagladılar baktılar gece doktor bı düşük olduğu ıcın teppır amaclı yatırdı kanımda enfeksıyon cok yuksek cıkmıs sımdı ıdrar kulturu sonucunu bekliyoruz :sweat:

3 Beğeni

@Zeliha1 güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle :palms_up_together:t2::purple_heart:

1 Beğeni

Insallah​:heart_hands:

Geçmiş olsun :melting_face: iyi haberlerle hastaneden sağlıcakla çıkın inşallah

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah :cherry_blossom:

Cok gecmis olsun rabbim safi ismiyle sifa versin insallah

1 Beğeni

Geçmiş olsun Allah sana şifa versin inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberini bekliyoruz inşallah

1 Beğeni

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah şuan nasılsınız

1 Beğeni

Cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin insallah :neutral_face:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım :palms_up_together: Allah şifalar versin :palms_up_together:

1 Beğeni

1saat once sancım vardı serum taktılsr suan ıyım kanda enfeksiyon çok vazlaymıs idrar kültürünü sonucu nu bekliyoruz sabah akşam serum yıyorum bıde sabah aksam bebegım kalp atısına bakıyolar

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım :two_hearts: şimdi nasılsın

Gebelik zehirlenmesinden mi şüphe ediyorlar acaba idrar kültüründe büyük şeylere dolduruluyor idrar ondan mı yaptırıyolat

Sancım gectı abla ama sebebını bılmedıgım sekılde sabah aksam bebegın kalp atısına bakıyolar bı cıgazla

1 Beğeni

Yok abla bnım bı dusuk vardı gebelık zehırlenmesı tansıyonu yuklçsek olup dusmeyenlerds oluyor benı tebır amaclı yatırdı bıde sancılarım oldugu ıcın kanda enfeksiyon çok vazlaymıs ıdrar kulturunude normal kucu kapa yapıp verdım onun sonucunu beklıyoruz duruma gore antibiyotik baslıycaklar tehlıkelı olan ıdrar kulturu umarım sorun cıkmaz

1 Beğeni

Muhtemelen kan değerlerini su gelişi var mı diye de bakıyorlar canım. Su gelişi olduğunda belli bir süre sonra kanda enfeksiyon çıkıyor.

Çok geçmiş olsun bu arada.

Kaç haftalık gebesin.

İdrar yolu enfeksiyonu- mantar enfeksiyonu

Özellikle gebelikte idrar yolu enfeksiyonu ateş ile de belirti verebiliyor. Kendim yakın zamanda ki gebeliğimin artık sonu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı akıntıdan suyum geldi sandım. Bu yüzden süreci biliyorum ve ben daha önce idrar kültürü de yaptırıp durumu kontrol altına almıştım. Hop o hafta tekrar lüks etmiş maalesef oluyor böyle şeyler.

Enfeksiyonu önemsemek lazım. İnşallah idrar yolundandır çünkü geçici, düzeltebiliyor.

Gebelik zehirlenmesi olsa en başta tansiyonu sürekli ölçülür. O çok kötü bir durum :((

1 Beğeni

29+0 haftalık ama boy ve kılo olarak ıkı hafta onde

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin canım şimdi nasılsın

1 Beğeni