Merhaba hamişler İzmir’de yaşıyorum . Ben 10+4 haftalık hamileyim ve hala güzel bir doktor ve hastane bulamadım. Bana önere bileceğiniz doktor ve özel hastane var mıdır .? Ya da devlet hastanesi ?
MErhaba aramıza hoş gelsin canım! @izmir-anneleri sana yardımcı olabilir.
Egepol Hastanesi Şükran Kopal
Ben uzun bir tedavi süreci geçirdim. izmirde hemen hemen gitmediğim doktor kalmadı. 3 doktor var. Kemalpaşa devlet hastanesinde süheyla çetintaş, Seyfidemirsoy kadındoğum ek bina hastanede Derya burkankulu ve Burcu kayılı pihava var. Aşırı tatlı nazik halden anlayan tüm sorularınıza ağız bükmeden tatlı dille çocuğa anlatır gibi tane tane anlatıyor gösteriyor. Devlet hastanesinde özel klinik gibi ilgileniyor. Basit bi örnekle haftaya kontrole gel değilde haftaya benimle görüşenilirmisin tekrar gelebilecekmisin ? Diye soruyolar böylede inceler. Ben tavsiye ederim.
Medicana dr zekeriye güner kesinlikle öneriyorum
Merhaba Medicalpoint Gülin Okay da gebelik sürecimi takip ediyoruz Gayet güler yüzlü ve ilgili bir doktordur. Tavsiye ederim
Ata Sağlık hastanesi Kemal Uğurbil. 14.haftadan beri gidiyorum 33 oldum çok memnunum gidişat normal doğum gibi görünüyor hayırlısıyla inşallah
Merhaba şuan gittiğim dr beyden çok memnunum Ali Öner Erdoğdu alsancakta muayenehanesi Reyhan pastanesinin karşısında.
Ben çok memnunum