Özel hastane dogum ucretleri ortalama ne kadar
Merhaba canım aramıza hoşgeldin nerede oturuyorsun ona göre daha net bilgi alabilirsin ben İstanbul Avrupa yakası Avcılar da oturuyorum özel Avcılar hospital hastanesine gidiyorum muayene ücreti 790 TL şuan normal doğum 12 bin sezeryan 15-16 bin ama 2024 de ne olur bilmiyorum
Ben Kastamonu da oturuyorum muayene ücreti 600tl doğum 20.000 ama 2024te artar büyük ihtimalle
Izmırde oturuyorum
O zaman @izmir-anneleri ne katil tanış arkadaşlarla haydi @izmir-anneleri yardımcı olalım arkadaşımiza
Ben ankaradayim geçen bir muane ücretine Medical Park da 1570 TL verdim doğum paketini de 35.000 uzman doktor 42.000 profesör doktor dedi
Merhaba @Özge1 hoşgeldiniz biz temmuzda 17bin verdik şimdi arkadaşım söyledi 20 bin olmuş ocakta da zam gelecekmiş
Dogum paketinde neler var acaba?
[8/12 17:06] Mlp Sağlık Hizmetleri: DOĞUM PAKETİ İÇERİĞİ Kadın hastalıkları ve doğum muayenesi Gerekli tahlil ve tetkikler 2’li ve 3’lü tarama testleri Normal, sezeryan veya epidural sezeryan doğum Bebeğin ilk genel muayenesi 1 gece konaklama Baba için mini check up ( 9 ay içinde istenilen zaman kullanılır ) Anne için emzirme eğitimi 1 adet psikolog görüşmesi ( 9 ay içinde istenilen zaman kullanılır ) 1 adet diyetisyen görüşmesi ( 9 ay içinde istenilen zaman kullanılır ) Lohusa Şerbeti Bebeğin Doğum Paketi (Kan grubu - Coombs - Hemogram - Ertesi gün taburcu olurken yapılan ilk işitme testi) Bebeğin Doğum dan Sonraki ilk Muayenesi Bebeğin Doğum dan Sonraki ilk Muayenesinde istenilen tetkikler
[8/12 17:06] Mlp Sağlık Hizmetleri: Projeye Dahil Olan Hekimler
- Prof. Dr. İkbal KAYGUSUZ
- Doç. Dr. Yetkin KARASU
- Uzm. Dr. Bülent YİRCİ
- Uzm. Dr. Sevgi YILDIRIM ALTA
- Uzm. Dr. Mine GÜLTEKİN ÇALIK
- Uzm. Dr. Serap DURMUŞ
- Uzm. Dr. Özge ÖZER
- Uzm. Dr. Ulviye ISMAYILOVA
- Uzm. Dr. Gunel ALIYEVA
- Uzm. Dr. Lala KAZIMOVA
Benim gittiğim hastanede 9000 normal doğum prenses doğum 10000 sezeryan 12000 TL ydi ocaktan sonra olacağı için doğumum zamlanacak ama ne kadar bilmiyorum
Ben Eskişehir deyim özel ümit hastanesine gidiyorum muayne 760 tl, doğum ücretine 20.500 epidural olursa 25.000 demişlerdi. Fakat ben memleketimde yani Denizli de doğum yapacağım Ozel Denipol Hastanesinde doğum ücreti 13.750 tl
Ben şu anda tınaztepe gidiyorum 915 tl doktora doğumu sordım 22.400 dedi tabiki ben haziran temmuz gibi doğum yapçam daha fazla olur
Normal doğumda epidural isterseniz 25 bin oluyor ben de bunu sonradan öğrendim orda doğum yaptım
Cok fiyat farki var benim memleketle. O yuzden memleketi tercih ettim ben de
Adana’da yaşıyorum. Gittiğim hastahanede muayene ücreti 600tl. Doktor ve normal doğum farketmiyor. İlk doğum daha sonraki doğumlara göre 2000tl daha fazlaymış. İlk doğum şu an için 16.000tl ama fiyat artışı olacakmış. Benim doğumum şubat ayında olacak. Bakalım ne kadar olacak
Bedava ucret vermiyoruz
Harika