Hastane randevusu

Kızlar çok stres oldum yaaa hastane randevusu aldım 36.haftanda gel nst baglancaksin dedi ve bende 1hafta sonraya randevu aldım fakat hamileliğimde dolayı asiriiii unutkanlık oldu bende ve yarına diye hazır ediyorum kendmi hastaneye gidicem diye meğer bugünmus randevu kaçırdım ceza aldım 15gune kadar alamcam napcam bilmiyorum sizde bu durumu yaşayan oldu mu gidip hastaneyle konssam bı olanak sağlanair mı çünkü dogumuma az kaldı nst girmem lazm subatta doğum ve anca en yakın 8subata veriyor randevu​:woman_facepalming:t3:

Erkenden gidip sıra alsanız bile kabul etmiyolar mı. Aslında bu 15 gün muhabbetinden hamileler ve çocuklar muaf olmalı. Kesiinlikle yardımcı olmak zorundalar. Randevunun keyfini bekleyemezsiniz gidiin hastaneye. Yoksa cimere şikayet edelim bu duruma çare bulsunlar , saçma

Kesinlikle yaaa hamileler çocuklar muaf olmalı çünkü keyfi olarak gitmemezlik.yapmiyoruz insanlik hali bir aksilik çıkıyor unutkanlık oluyor. Ben yarın gideyim ricada bulunayım bakayım ne diyecekler burayada bildirirm kızlarda bilgilensin en azndan​:pray:t3:

Evet iyi olur , aksilik çıkartırsa habber verin cimere şikayet edeyim bennde. Kural değiştirin gibisinden. Belki iyileştirme yaparlar böyle konularda

1 Beğeni

Merhaba hangi hastahaneye gidiyorsunuz bilmiyorum ama 37.haftadan itibaren sabah erken gidip sıra alabiliyorsunuz o günkü muayene için. Ama kotaya göre ve malesef doktor tercihiniz olmuyo gittiğinizde sıra kotası olmayan doktor hangisi ise ona veriyorlar başakşehir çam ve Sakura da sabah 8-8.30 arası giderseniz rahat sıra bulabiliyorsunuz

Ben zeytinburnu Süleymaniye kadın doğuma gidiyorum, zaten bu ayıma kadar hep asistanlar denk geliyor bana hiç doktor denk gelmedi sürekli aynı doktora randevu almama rağmen ve duyduğum kadariyla zaten muayne eden doktor girmiyormus doğuma o gün hangi doktor hastanedeyse o giriyormuş doğumlarin hepsine yani doktor seçme gibi bir ayricalik yok devlette​:woman_shrugging:t3:

1 Beğeni

Evet malesef öyle

Kızlar bugün gittim hastaneye randevuyu kacirdigimi olanı izah ettim kabul ettiler aldılar nst yani bır sıkıntı çıkmadı bilginizi olsun​:+1:t2: benden başka biri daha vardı aynı şekil oda randevuyu kacrms onuda aldılar​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni