Hastane pijaması

Kizlar merhabaa, doğum için pijama aldim şuan 24. Haftadayim üst kismi bol sikinti yok ama alt kismi simdi tam oturdu. Ilerleyen zamanlarda dar olur mu kii?? Simdiye kadar 4 kilo aldim bu arada. Alisveris icin istanbula gitmistim degistirme gibi bir durumum da yok malesef

Hangi beden aldın

S beden almıştım​:face_with_peeking_eye:

Cok erken almıssınız daha yeni kilo alma donemine girmişsiniz. Kendi bedeninizden bir beden buyuk ise belki olma ihtimali var. Kalıbı geniş esnekse yine olabilir hiç olmadı dogumdan sonra kullanırsınız

2 Beğeni

Ay ne bileyim yaa, aldigim dukkanda kadin 6 aydan sonra karniniz cok genislemez dedi. Zaten ust kismi baya bol ustunden dolayi sıkıntı yasayacagimi dusunmuyorum da. Ben alirken hic altini dusunmemistim​:roll_eyes:

6 aydan sonra karnınız pek büyümez diyen kadın muhtemelen evli bile değil ve hayatında hiç hamile kadın görmedi. Açıkçası erken almışsınız çünkü normal kıyafetlerim beni ortalama 6.-7. Aylara kadar idare etse de şu an oversize kazaklarım hariç hiçbirini rahatça giyemiyorum. Üzerime olsalar da hareketimi kısıtlamaları rahatsız ettiği için bazı gömleklerimin alt kısımlarını düğmelemeden giymeye başladım hatta. Kısaca 38+4 haftalık olduk ve tostombisim. :smile: Kıyafette rahatı seven bir yapım oldugu icin de geniş tercih ediyorum ama doğum pijamasını olabildiğince rahat seçmelisiniz. Mümkünse iade edin 8.-9. Ayınızda rahat ettiğiniz bir şeyi satın alın. Ve küçük ve onemli bir tavsiye bebeği emzirirken rahatça ön kısmını açabileceğiniz bir pijama tercih edebilirsiniz ben düğmeli geceliklerden götüreceğim.

1 Beğeni

Değişim talep edip büyük bedenini alın isterseniz degişim süreniz varsa

Herkesin bünyesi bir olmaz ama ben de altınci aydayim bir günün diğerine uymuyor hızlı alınıyor bu dönemde kilo

Hayır canım 6 aydan sonra zaten karnın çıkar hamile oldugun tam belli olur yani

Evet katılıyorum benim 5.aya kadar karnım hiç yoktu 6. Ayda bi büyümeye başladı şu an 7. Ayımdayım gayette belirgin ve çok kilo aldım

Yorumlariniz icin tesekkur ederim, sohbeti acali epey sure olmustu. Şuan dogumumu yaptim 4 aylik bir bebegim var. Aldigim pijamalarimi 13 kilo almama ragmen giyebildim bir sorun olmadi :smiling_face: karnim da 6 aydan sonra belli olmaya basladi ama cokda buyumedigi icin sorun olmadi :smiling_face:

1 Beğeni